NYHETER I BUTIK

JAG DÖR!
Om några timmar ska jag upp & jobba. F*N VA NICE!!

Kolla in nyheterna HÄR PÅ MARIAS BLOGG!!

Paniiiik

Live like you mean it!

What are words if you really don't mean them when you say them



What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't


Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


11 timmar med första fyllan

Ja, vad säger man. Lite mer än 11 timmar på BJ är väl inte min dröm men den här dagen/kvällen/natten gick superbra! Första studentskivan, verkade som att det var första fyllan för många men what do I know. Ingen som blev äckligt full & ingen som blev utslängd - that's the important.

Nu ska jag ta fram det sista som är kvar av alla papper & kvitton från lägenhetsköpet & försäljningen & förra lägenheten & alla papper från köpet av den här. Imorgon ska jag ta tag i skiten & deklarera - you gotta do what you gotta do.

Idag har jag haft på mig långklänning och solat solarium. Nä men jag ville fuska lite bara & det tycker jag OK. Det tar sån himla tid att få färg ute i solen & jag blir uttråkad utav att bara ligga & sola.. När jag gick från bussen till BJ mådde jag jättedåligt, när jag gick längs ån satt det sjuukt mycket folk & åt glass & umgicks & där gick jag i mina fula arbetsskor, jeans & fula arbetströja =(

Nu är jag lite röd om kinderna & pannan, bröstet likaså. Imorgon ser det nog finare ut.

Jag har en knut uppe på huvudet, jag gillar det :D Tråkigt med vanligt uppsatt som jag alltid har.


På TVn ser jag Oprah - WHAT A WOMEN måste jag säga

Det känns som om jag inte kommer klara matten, jag säger varje dag att jag ska plugga men gör det inte =/ Kanske lika bra. Jag är inte redo att börja studera heltid på högskolan, vet inte hur jag ska göra med pengar, lån, lägenhet, jobb, allt. Räcker bra med lite kurser i höst bara.


GOD NATT!



mmmm


I Saw You Kicking Dirt In My Eye

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
chew me, sue me
Everybody do me


 




Jag har försökt sminka över påsarna under ögonen. Sitter & väntar på att mamma & pappa ska hämta mig. Har suttit här ett tag nu, jag trodde de skulle komma innan 12 så jag var klar till dess. Kunde sovit istället men nu är jag vaken & njuter av solen på balkongen med supermycket smink runt ögonen. SUPERFRÄSHT! ... noooot.



Did you ever stop to notice
All the children dead from war

Now I don't know where we are
Although I know we've drifted far


Äntligen hemma

Nu är jag hemma, pigg som en mört. Snacka om att vara känna sig pigg & utvilad, som om jag sovit i en evighet & nu har all energi i världen.

Vädret är superfint. Återigen en underbar taxichaufför - I just love them!


Inte kan man sova i det här ljuset!

Kvällen ikväll var en underbar kväll, helt fantastisk, great! Bra gäster, inga problem, inget tjafs.


Men nu kommer problemen. Imorgon (idag söndag) är jag ledig & sedan drar studentskivorna igång. Snacka om att jobba ihjäl sig den perioden men jag vet att bakom molnen lyser solen ;) Problemet för mig är inte att jobba mycket utan att handskas med alla SMÅBARN.

nä fy. nu ska jag städa i köket & sdan lägga mig & vila lite. Om någon timme måste jag upp & på middag

Off to work

Å så går jag...







Hej då
Tack för mig

flera dagar i rad

Skärtorsdag, långfredag, påskafton, påskdagen, annandagpåsk....


Ska man vara ledsen & sörja? Eller ska man vara glad och bara minnas, lägga lite extra tanke, komma ihåg, inte glömma.

Jag vet inte. Men jag tror. Jag misstänker. Men jag bara antar. Jag gissar. Men jag har ingen aning.

Pressen känner jag varje dag men jag jag ingen aning varifrån. Jag känner mig superstressad och mår jättedåligt ibland. Men jag vet inte varför. Det är det som är jobbigt, att jag inte vet varför jag inte alltid är lycklig. Om jag visste så skulle jag kunna fixa det. Men jag vet inte, ibland känns allt bara så jobbigt.

Ååh. Ska nästan bli skönt att gå till jobbet ikväll.


naglar nu & då

 

Som jag skrev i tidigare inlägg: Min kassa mobilkamera!
Idag fixade jag naglarna. Hade på "massa" bra grejer. bla bla bla. & så målade jag med en såndär vit penna under nageln. Nu ser det väldigt fint ut, synd bara att alla naglar inte är lika långa. hehe

Såhär såg  de ut förra veckan:



ORANGE!
:)

Bilder efter renoveringen

Det har blivit supersnyggt på BirgerJarl nu och när jag ska dit känns det som att jag ska till en ny arbetsplats. Roligt! Skillnaden är enorm!









Jag tog inte kort på scenen eftersom det var för mörkt för min kassa mobilkamera. Får se hur det är ikväll.

This one is for you

Maria: This is for you!!!
Ha en underbar påskhelg med nära kära!!




Glad påsk till er Alla!!


Nu bär det av mot jobbet!

härliga dag

Skönt med lite påsklov för mig också. Nu är jag ledig från Glitter flera dagar i rad. WOW! Men jag jobbar på Birger ikväll & imorgon kväll. På söndag är det påskmiddag med släkten hos syster.

Idag va mina föräldrar här, min syster & hennes dotter, morfar & systers mans mamma :D
Supermysigt! Jag köpte paj, glass, jordgubbar, hallon & björnbär...




Jag plockade lite blommor ute, de va så fina och fina är de på mitt bord också.

Nu ska jag ner på stan & njuta utav vädret och fint sällskap på en filt i stadsparken.


LOVE

BirgerJarl

Ska till andra jobbet nu, BJ, öppet ikväll för vår framtid (barnen).

Hehe, kul, men ikväll är det 18-års gräns, en chans för de lite yngre att ha kul hos oss.

Vi har renoverat i nattklubben, "min bar" FY VA HÄRLIGT! Jag är lite nervös, som om jag ska till en ny arbetsplats och inte kan något. Men det här har jag sett fram emot lääänge, en renovering va precis vad som behövdes. Nu är det mycket lyxigare, lite Sthlmskänsla, kanske t.o.m. LasVegas. Får se hur det ser ut när jag kommer, kanske tar lite bilder, om jag orkar, jag är så slut.


bälte bälte bälte

I LOVE IT!

Såå snyggt när man har jeans & antingen kort tröja eller tröjan instoppad i byxorna. Eller kanske till långklänningen eller den bohemiska kjolen.



Detta bälte finns i svart & i brunt & går 2 gånger runt kroppen.

Jag har ju flera flätade läderbälten i både brunt & svart, men ett till skadar inte, jag menar, det är inte flätat & det går hela 2 (TVÅ) varv, till skillnad från de jag har.

Självklart finns det på Glitter & kostar under 100 kr om inte 100 kr.


PS:


YES! Vi har äkta silver. Det har vi haft hela tiden iofs men ändå.

sommaraccessoarer

nu är de här!

Nu har vi fått in stråhattar, superhärliga; rosa, svarta & "vita" (halmfärg). Riktigt snyggt att ha på stranden eller en solig sommardag på stan. De har ett svartband som gör dem extra härliga!
Sedan har vi fått in riktigt snygga stråväskor också. Visst har vi stora strandväskor men nu menar jag moderna kuvertväskor! Måste kollas in. Tyvärr har jag inga bilder på dem, de ligger i en kartong men ska ta kort på dem imorgon.



Hittade en bild på den större strandväskan på får hemsida. Den finns i svart & brunt.




Vi har t.o.m. Flipflops!!


[Glöm ej att gå med i Club Glitter och fylla i S:t Per Uppsala. 25% på valfri vara vid registrering]

Leksakstävling

Hej alla härliga!!!

Kolla in DEN HÄR sidan!
Superbra Lek-och-lär saker, maskeradkläder, pyssel och andra roliga leksaker för barn!!!
Pippikläderna är något jag skulle kunna köpa till systers dotter!!! Nästan så att man vill vara barn igen!



Fortsättning





Ledig = PLUGGA MATTE!

Jag fick både mailet & brevet idag - fantastiskt! Jag väntar på en tilll sak nu, en sak jag absolut inte tänker stressa fram även om jag gärna skulle göra det. Det är bara taskigt att stressa i det här läget.

Nu ska jag ringa Arco Crown, en persiennfabrik som är i mitt bostadsområde just nu och jag har ett fönster som inte har fungerande persienner. Får se om det lönar sig att laga dem eller köpa nya. När de ändå är här ska jag passa på att fråga hur mycket det skulle kosta att installera en balkongmarkis också.

Jag är så less på mina lediga dagar. Jag ser fram emot att få vara ledig och när jag väl är ledig sitter jag bara hemma!! Men det känns som om jag ha så mycket att göra hemma.

Efter att jag har gjort det jag nämnde så ska jag leta fram viktiga papper & kvitton som jag kommer behöva för att deklarera SNARAST..

Ajja. Jag börjar med att ringa, sedan ta en dusch, därefter damma & sedan leta papper & kvitton..

åh ja justja, äta & plugga också..



nattuggla

kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova kan inte sova

fasiken också. Jag tänker. föör mycket.

Först en bild från söndagsmiddagen hemma:



Mums. Lite impulsivt, Väldigt gott.


Och nu till mitt problem: HJÄRNAN! Den går på högvarv, vill inte vila, vill aldrig vila när det är dags, tvärtom.
Just nu tänker jag bara på matten som jag absolut inte anstränger mig för att klara och på ett mail som jag hoppas kommer imorgon. Och så tänker jag på ett brev som jag hoppas kommer i veckan. För mycket just nu. Så tänke jag också på jobbet, eller jobben. Jag är slut, orkar inte. Jag är för ung för att känna så. Sedan tänker jag på lite annat också, allt möjligt "allt och inget". Åååh...

Smådal & Aspelund

Nu mina kära ska ni väck!

Bra skick på båda. Som nya!

200 kr för soffbordet & 400 kr för byrån.


Längd: 87.5 cm.
Bredd: 56 cm. Höjd: 43 cm





Bredd: 87 cm. Djup: 44 cm. Höjd: 79 cm

Hämtas i Årsta!!!!

La Fleur

Nu är jag färdig och ska åka till hjärtat.
På mig har jag ett vitt linne, svart kavaj, ljusa jeans & mina svarta kilklackar från Vagabond, de är de skönaste ever. Enkelt och snyggt. Och nu ä jag sådär äcklig att jag ska ha på mig samma kläder på jobbet (Glitter) imorgon. mmm



 

Smycken, enkelt & snyggt. Halsband från Glitter & enkla små, runda silverörhängen. Det är äkta silver & swarovski-kristaller för ungefär 80 kr. Beroende på storlek kostar de från 50 - 100 kr. SÅ värt det! Eftersom silver är så halt material så rekommenderar vi alltid att man har gummipluppar på äkta silver örhängen. Fråhga i närmaste butik, vi har en liten påse gummipluppar för 18 kronor. SÅ värt det!
I håret har jag den där klämman, vad den nu heter. Blir snyggare än att svansen hänger rakt ner bara.


Nu mina kära ska jag lämna er och sluta göra reklam. Men jag säger allt det här för ER skull :) jag vinner inget på det.

2 jobb + plugg

Visserligen läser jag bara en kurs (Matte C) & inte ett helt program, men ändå. Jag har mindre än en månad på mig att läsa mig hela Matte C -kursen, något som jag inte alls förstår mig på och jag har 2 jobb samtidigt.
Då kan man också tänka: Ja men på BJ är det bara helger & kvällar. NÄ NI säger jag då. Nästa onsdag jobbar jag på BJ och så börjar alla studentskivor om 10 dagar. Så jag har faktist fullt upp.
Sedan får vi inte glömma bort att leva heller!

Nu ska jag ta en dusch & sedan plugga matte.
Ikväll ska jag ut & äta fin middag (jag sa ju att jag måste få leva också).
Imorgon jobbar jag heldag på Glitter & på kvällen ska jag ut & festa (jefflar vad jag ser fram emot det).


Såhär känns det väldigt ofta:

Till höger är alla människor som jag inte känner men pratar med: gäster, kunder..


Det känns som om folk tänker "Herre gud, jag känner henne inte, vad vill hon mig!? *FARA*"


Föresten. Jag har sökt lite kurser till hösten. Om jag inte kommer in på Fastighetsmäklarprogrammet så kan jag läsa lite kurser, bättre än ingenting. Nu är det dags för mig att börja plugga och jobba med det jag verkligen vill jobba med. Jag älskar att sälja!

balkonglåda & påskpynt

Nu ska jag äta en macka på balkongen!




Nu har jag lite påskpynt i hallen.
Kycklingana är supersöta, man ser kärleken i deras ögon.

 

 

Kärlek.
Lite pynt i vardagsrummet också, fjädrar i en vas :)


klockor i hermodell för tjejer!

Jag gillar det här halsbandet.
Man kan nog säga att det är en nyhet, inte den nyaste, men ny.
Snyggt när man blir lite brunare och har på sig ett mörkare linne eller så.




Vi fick in 3 supersnygga klockor igår, ser ut som herrklockor, coolt!
En är i silve med vit bakgrund och svart lädeband.
En är helsilver med svart bakgrund.
En är helguld med vit bakgrund.



Jag vill påminna er om våra hårveckor, massa nya bra grejer har vi fått in! ALLA diadem är 50%. Utvalt löshår kostar nu bara 50 kr och vissa utvalda gårgrejer (t.ex hårband & vissa hårnålar kostar bara 10kr).
Sedan har vi en liten grupp för de allra minsta, våra små princessor, där har vi utförsäljning, allt kostar 5 eller 10 kr.


Gå med i CLUB GLITTER Uppsala S:t Per

                                                           

pippi blir snygg

Nu gjorde jag 2 lata flätor. Bäst blir det när man gör 4. Det kanske jag visar någon annan gång.









Mitt hår är så underbart.... IBLAND! Men när jag väl har en dålig hårdag, då är det verkligen en kass dag.


Nu är det off to work =)






(PS: Maria, jag saknar dig =(

here I am

Hej alla kära läsare!
Några nya idag? då ska jag presentera mig lite kort för er:




Yepp, that's me.


25 % på valfri vara - Det hänger på håret

Anmäl er till Club Glitter och få 25% på valfri vara!!

Och glöm inte att klicka i Uppsala - St:Per Gallerian!!




Som vi säger på Glitter: You Are A Star!
Och därför förtjänar du det bästa!





Just nu har vi hårveckor.
Passa på att kika in och få inspiration, vi hjälper gärna till och visar hur du använder vissa accessoarer.

Hä är 2 utav många:
    

Tänk er en härlig dag på stranden, ute på stan eller ett härligt varmt ställe bara. Hur skönt är det inte att sätta upp håret, få bort det på ett fint sätt, en snygg knut, en rufsig knut, en härlig tofs och ett flätat hårband.
Whatever you want - we have it!
 (tills det tar slut)



Anmäl er till Club Glitter och få 25% på valfri vara!!

Och glöm inte att klicka i Uppsala - St:Per Gallerian!!


kroatien '10

Jag ser fram emot sommaren och allt som kommer med. Långklänningar, shorts & linnen, sol & bad, vin på en uteservering



Det här är jag, Kroatien, sommaren 2010, med mina föräldrar, syster & hennes bäbis

Mattan på balkongen

Det känns skönt att äntligen ha någon sorts matta på balkongen. Trall va för dyrt så jag skuppar det. Kanske kommer om något år.. Det är supermysigt och mjukt, lite varmt. Nu får vi hoppas att det aldrig regnar bara även om mattan är dränerad/har dränering.






Jag skulle så gärna vilja ha en stor trädgård, eller en liten uteplats, eller en stor balkong, eller en terass...
När jag skulle sätta upp parasollen hade jag lite problem. Balkongräcket va för tjockt för den och när jag skulle vända & göra på ett annat sätt så funkade det inte. Så jag fixade lite själv, drog, böjde, tog i, banka. Nu är den på plats men inte blir det bättre för det. DEN ÄR JU TOTALT VÄRDELÖS! Man kan ju varken böja eller vrida på den, den bara står där, just sådär. Nu ska den få vara dä ett tag bara för att. Jag kan ju inte slänga saker. Får kolla om mama eller syrran behöver den.
Jag har även köpt 2 klappstolar som jag kan ha på balkongen, om det är som så att fler än 2 st vill vara där. Från IKEA, 49 kr ;)
 


Det enda som är kvar nu är solens besök!

i'm thinking about it

Nu börjar det bli lite jobbigt. I-lands problem?
Jag har en liten vägg här hemma som jag inte vet vad jag ska göra utav. Det är snarare ett hörn, en hörna, och liten är den inte. Jag funderar på att ha en kista där. Kanske en stooor växt bara. En fin pall och min stora kandelaber. Ett gammalt skolskrivbord med tillhörande pall, en skostensfri kamin.... Åååh, jag har massvis med idéer. En kista har jag, den behöver bara slipas & målas (om jag så vill). Allt jag tänker mig blir superfint men bäst är det nog ändå med en kamin. Det skulle bli superfint, kännas lyxigt OCH ge värme. Det är helt galet kallt hos mig, otroligt, jag fryser ju ihjäl!




Jag tycker att kaminer är ganska dyra, den sorten som jag vill ha. Den som jag har bild på är den billigaste. Den finns lite här & var, på Bauhaus t.ex.
På samma vägg hade jag även tänkt ha en väggmålning, en arbetskompis på BJ skulle kunna fixa det snyggt. Visserligen skulle jag också kunna göra det, men han är GRYM! Jag tänkte ha ett träd, har inte bestämt mig för vilket än, har så många bilder i hjärnan.


Utmaning

Jag har blivit utmanad av Maria att svara på frågor här nedanför:

Personfakta:
Namn: Vedrana Ilic
Kön: Kvinna
Ålder: 21
Längd: cirkus 164
Smeknamn: Eda, Veda, baby, älskling.
Hårfärg: Nökbun men rött just nu
Ögonfärg: Grön. Hos mig är gäset alltid grönt 


Har du någonsin:

Ätit sushi: ÅH JA! varje söndag.
Stått på scen: Ja, precis som Maria, när jag va liten
Varit ihop med någon som varit otrogen: Ja tyvärr. Men jag va lite dum 6 bydde mig inte så det va lika bra att det tog slut
Klättrat på berg: JA! I kroatien & Bosnien.
Sett vita huset: På TV och så... =)


Antingen eller:

Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets spets spets!
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: snö (men inte längre)
Rosor eller tusensköna: Rosor 
Vår eller höst: Våren helt klart! 
Matte eller engelska: English ofcourse!

Inom de 48 timmarna:

Kramat någon: Ja. Älsklingen och några på jobbet
Kommit sams med dina föräldrar: Jag har vait sams med dem ja. Bor inte hos dem men pratat med dem i telefon :)

Gillar du att:

Ge kramar: Det beror väl på vem det är jag ska krama. Mina vänner & familj - absolut. Men annars så, hmm... vet inte. Nj, nä. Inte random människorm nej.
Ge massage: Jag älskar att göra någon annan glad & tillfredsställa honom/henne. Men det är såå tråkigt.
Promenader i regnet: Hm... nja... Håller mig helst inne när det regnar

Övrigt:

Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade, jobbade. Va i Kroatien & Bacelona. Njöt utav livet.
Svär du för mycket: Jag tycker det men när jag tänker efter så gör jag det inte. Hmm.. Jag säger ja ändå! Man bode inte svära alls.
När duschade du senast: NYSS
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Ingen.
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen. Lugn & ro bara.
Vad är bredvid dig just nu: Mobilen.
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Har inget skrivbord! 
Vad var det sista du åt: Chips. Innan åt jag en macka (Det är allt jag har fått i mig idag)
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Bara en massa underbara människor.
Har du en lavalampa:
Nopp.
Hur är vädret just nu: Otroligt skönt. Blåsigt.
Vad gjorde du igår kväll: Jobbade
Vem pratade du sist med på telefon: Mamma!
Vad gör dig glad: Sådant som får mig att le :D
Vart skulle du vilja du åka: Ojojoj. Jobbig fråga. Hela världen! Jag är en upptäcksmänniska egentligen, vill se allt & göra allt. 
Vill du ha barn: Nej    
Vad ska dom heta


Make Up: Elizabeth Ahlen


nya knivar

Det här är LYX!



Det här är en såndär sak som jag inte velat unna mig, en sak som jag inte velat lägga ner pengar på. Det här är en BRA prresent, en SMART present.

Tvungen att provskära så jag började såhär:



Lite allt möjligt, sådant som började bli mjukt men fortfarande ätbart. Allt det med köttfärs & färsk pasta, mmmm. Aldrig äter jag mat utan sallad bredvis, superkonstigt ju.

Salladen innehåller: fetaost, oliver, majs, gurka, blandsallad och balsamico på.


Nu ska jag äta i mitt fina kök.. Tur att det inte ser ut såhär längre:

Nya ringar

Och mer kommer det nog... Oj oj oj
Här är några nya ringar:

 
 


Vart annars än på Glitter ;)

I'm a big bird

... in a small cage.

But I still sing.


Lite så känns det ibland, som om jag är en fågel i en trång bur, för lite utrymme, kan inte sträcka ut vingarna. Men jag är inte tyst för det, jag sjunger, jag sjunge och jag lever, jag äter. Om jag fortsätter äta och växa kanske buren går sönder och jag blir fri. Det blir jobbigt, men det blir så bra.


För... visst säger man Fri som en fågel






Livet är bra härligt








ljuset i bakgrunden

Jag skrev i ett inlägg tidigare idag att jag skulle försöka få en bild på dioderna bakom TVn.





Det finns flera olika färger att välja på & det ska tydligen vara bättre att kolla på TV om man har ljus bakom, för ögonen alltså... Vet inte om det stämmer men nu har jag det ändå.


until it's the only choice you have




färdigplanterat på balkongen

På bild ser ni bara en utav 2 blomlådor som jag har på balkongen. Vissa har börjat blomma men inte alla. Snart så... Det kommer bli såå fint på min lilla balkong. Jag gillar fågeln som är nedstucken i lådan. 
Just nu står det lite för mycket saker på bordet men så får det vara.
Än är jag inte heelt färdig, men allt är färdigplanterat iallafall. Förhoppningsvis kommer påskliljorna upp snart också...




Nu ser jag fram emot lite me sol och mycket mer värme, jag vill kunna äta frukost & sola på min balkong. På kvällarna vill jag sitta där och ta ett glas vin, lite vindruvor, lite ost & kex.


Att äta med ögonen

Jag äte med ögonen. När jag lägger upp något på min tallrik lägger jag upp det fint. Jag vet att maten komme smaka likadant vare sig man lägger upp den fint eller slänger upp det hur som på tallriken, men jag är gladare när det ser fint ut.
Jag älskar att servera.



Oftast så använder jag just dessa servettringar, de är finast tycker jag. Och ja, jag pysslar gäna ihop dem själv, de är ju såå dyra att köpa tycker jag. Den här sevettingen är dubbelsidig, på andra sidan är det en gråsvart blomma :)

Nyheter

ÅH JESUS, NEJ NEJ NEEJ!!

Jag kollade precis på lite nyheter som IKEA har fått in och det är NÄSTAN så att jag böjar gråta. Men jag är duktig, jag ska inte köpa något som jag inte behöver! Jag måste påminna mig själv hela tiden om att jag inte har villa och om att jag bara har en vanlig liten balkong, ingen stor altan eller trädgård.
Men kika på dessa två:

KALASA kruka, 49 kr



SOCKER vas, set om 2, 99 kr




När man klickar sig fram till IKEAs nyheter så ser man färg, färg, färg. Massa olika våriga & somriga färger på vaser, möbler, burkar, knoppar, ljus, kökstillbehör, tyger... you name it, they have it..

Fjäderörhängen

Dessa örhängen kommer från Glitter.


Nästa gång ni går förbi en Glitterbutik så vänder ni om och går in i den!
Vi får sjukt mycket nyheter hela tiden; smycken, håraccessoarer, scarfs, väskor & plånböcker

Och justja, vi har fått in en ny dubbelring med nitar, svarta nita, lite större nitar än de andra vi har...

Byrå till salu & ny TVbänk på plats!

Idag är jag ledig & det är helt sjukt. Jag städar alltid här hemma & jag tycker alltid att det är kaos. FORTFARANDE ser det ut som en byggarbetsplats här, fast jag skulle lika gärna kunna ta ner massa saker till källaren. Idag har jag faktist gjort en hel del saker!

Jag har sålt min stora Aspelundbyrå och nu är även den lilla till salu. Jag älskar egentligen den här serien men nu ska jag ha modernare & mökare stil hemma så det vita ska bort.


För 500 kr är den din. Den är i superbra skick och (självklart) ihopbyggd - dvs: du behöver inte bygga ihop den själv. Om det är en snäll själ som vill ha den kanske jag kan hjälpa till att köra den till dig/er.

Storlek
Bredd: 87 cm
Djup: 44 cm
Höjd: 79 cm


Här får ni se min snygga TVbänk som nu har fått plats efter att den stora ä borta och den "lilla" nu ska säljas.

 

TVbänken är inte färdig. Lådorna har idag kommit till varuhuset och jag ska dit lite senare för att köpa sådorna & då bygga färdigt bänken. Lådorna i mitten kommer vara vita - SÅ SNYGGT!
En sak som inte syns på den här bilden är ljuset bakom TVn, dels för att det är så ljust här inne men också för att dioderna inte är tända. Dioderna kan skifta färg eller lysa konstant i samma färg (alla regnbågens färger finns som val). Ska försöka få en bra bild på kvällen. Jag gillar när det lyser rött för då matchar det den röda lampan i taket.

Här är en bild som ni redan ha sett:



Jag har sedan dess uppdaterat med snygga filtar & nya kuddar.
Det får ni se någon annan gång, när jag köper ett vardagsrumsbord kanske.

4:e är här

Jag är sååå glad & nöjd!


ny tatuering

Ikväll klockan 8 blir min kropp liiite finare. 3 ska bli 4


                      

                                                                        



You don't know, until.....


Fikapaus

Jag ska iväg till stan strax för att träffa Maria & Jenny - WOHO!
Ska bli kul att se Jennys mage, snart är bullen färdig i ugnen och jag ser såå fram emot honom! (Varför ser Jag fram emot min chefs barn? haha)

                                 

Sedan kommer jag nog stanna lite på stan och kika in på Myrra - I like!


Ha en bra dag ni, det ska jag! När jag kommer hem ska jag visa er min nya TV-bänk.


I think I know

You Never Know How Strong You Are



Until Being Strong Is the Only Choice You Have







                                                                              ...


snyggaste skyltdockan


Men hur snygg blev inte vår skyltdocka!? Maria & Jag satte på henne en längre och snyggare klänning. Egentligen är det 2 scarfs, jag tror nog att jag ska köpa en, men inte för att ha som klänning... Vi tog även av henne peruken, SÅ mycket snyggare utan. Sjukt nöjd är jag över förvandlingen som vi skapade.



  

Kolla bara in henne. Halsbandet ska jag nog också köpa...
åååh, jag vill ha allt allt allt!!

Club glitter. Nyheter

Innan jag lägger mig måste jag påminna er om att gå in på Glitter.se & bli medlemmar. Klicka HÄR!


Nu har vi fått in ännu mer snygga klockor & glasögon.


      

+ många många fler


här har vi den

Så skönt att äntligen ha den hemma. Än är den inte hel, men snart.
Imorse gick jag upp tidigare och förberedde en frukostbuffé, en liiten sådan. Någon fyller år idag så jag måste vara lite extra snäll.
Därefter åkte jag till IKEA med pappa och köpte en TV-bänk. Superkul va det. Jag bara ÄLSKAR bra service och det fick jag utav killen på den avdelningen, han visade mig massa alternativ, sprang fram och tillbaka, öppnade saker, tog ut saker, bytte saker, visade mig alla saker som jag kunde använa...
Jag byggde ihop den på mitt eget lilla sätt. Jag fick me mig det mesta & lite till. Dvs: alla delar till TVbänken förutom just lådorna, de va slut, men så köpte jag också...... dioder.
Det här kommer bli superbra.
Jag jobba både på BJ & Glitte den här helgen så jag ska försöka bygga ihop dne på söndag kväll eller måndag efter jobbet...





TVbänken är 2,40 lång..
Nu ska jag till jobbet. Hörs när jag får tid.


våga våga




Where to go,
to left where nothing is right
or right where nothing is left?


RSS 2.0