i n v e n t e r i n g

Nu ska jag sova. Klockan är bara halv 11. Det var nog ett år sedan sist jag la mig innan 12, när vi inventerade förra året skulle jag tro. Imorgon är det samma sak som sist.


g
o
d

n
a
t
t



anything?


If you don't live for something
you'll die for nothing.


XXX                                                                                                                                

modern vindslägenhet anno 1884 i centrum

Här mina vänner kan ni få titta på en riktigt fin lägenhet.
Kolla på golvet, beundra arbetet.


http://www.widerlov.se/bostadspresentation-bilder/?cpxid=3U2IAP3CLREK2AOL

Luta er tillbaka och njut.

Det här är inte min drömlägenhet, min drömlägenhet är egentligen ett hus och mycket större och liite mer. Men den här lägenheten känns mer realistisks. Planlösningen är inte heller så dålig, väldigt öppen. Köket och vardagsrummet i ett. Bra tänkt. Om det här vore en chokladkaka skulle jag äta upp den på en gång.


dagens köp

Jag skrev i tidigare inlägg att jag köpt kuddar.








3 utav alla på soffan är från idag. Kuddar är en sak jag inte får nog av. Jag både hatar dem och älskar dem. Tydligen så är det mer kärlek än hat eftersom det alltid slutar med att jag köper en eller två... eller tre....

dagen som flugit förbi

Supertrevligt att fika med Maria och Jenny idag!!
Efter fikat shoppade jag lite.


Äntligen hittade jag ett par snygga, coola, svarta, låga stövlar till höst-/vintertider.
Din Sko hade jag helt glömt bort.
Därefter åkte jag till IKEA för att lämna tillbaka ett felköp och köpa en ram i rätt storlek. Självklart åt jag en korv när jag ändå va där.
Bauhaus hade precis det jag va ute efter, billiga hammare så det blev en sådan också. Jag har tappat bort min hammare någonstans. Hur tappar man bort en hammare undrar jag?
Jag åkte även till Chilli för att köpa något snyggt att hänga bredvid min kökshylla, en tavla eller något annat fint. Ut från butiken kom jag med tre kuddar som jag egentligen absolut inte behöver. Det va nära att bli 6 st men jag hejdade mig *duktig flicka*

 

Bilden från kroatien som jag ramade in:



Så att ni vet

Återigen lägger jag upp en "matbild" som får mig att känna att jag är en uunderbar tjej. Men jag blir lite trött på det här. Det blir bara mer och mer, jag fortsätter, jag gör, jag överraskar, jag tar hand om, jag uppskattar, jag hör av mig, jag bryr mig.... Så ska det vara. Men varför får inte jag sånt här? Ju mer jag inte får desto mer ger jag, för att få... va?



Det här va i lördags, jag skulle åka tidigare till jobbet så jag förberedde allt och när jag åkte hemifrån skickade jag ett sms: Allt är färdigt, värm maten i micron bara.

Jag skulle bli världens lyckligaste om jag kunde få något sådant. Missförstå mig inte, jag är lycklig, sjukt lycklig, och det är inte jag som tvättar fönstrena hemma t.ex. Men små överraskningar någon gång ibland skulle inte skada heller...

The elephant

God natt önskar jag och Slon, smeknamn: Fil.


det perfekta sovrummet

Mitt sovrum är ungefär 330 x 370. Jag älskar att sova där, det är mörkt (förutom de vita väggarna). Svart byrå, mörkt golv, mörk säng och sänggavel, mörkt överkast, mörka gardiner... Det är så det ska vara i sovrummet, mörkt & varmt.





"Jag vill inte måla om väggarna och jag vill inte tapetsera."
Så har jag alltid tänkt men nu måste jag nog erkänna att jag inte kan tänka så. Jag är inte nöjd, det är inte perfekt mysigt. Jag har funderat på en fondvägg eller ett tak i färg, svart tak? Jag vill verkligen testa men att testa och inte bli nöjd är lite jobbigt. En megastor tavla ovanför sängen, tjock tavla med djup, någon text i; har massa texter i huvudet men vet inte vilken jag skulle välja. Tavla med bild på en ängel, vingar... Åh så svårt.



Visst är jag konstnärlig:


Någon som har idéer?


They did it again

Fantastiskt! Ba jobbat! Varför kom inte det här ut innan jag renoverade färdigt min lägenhet. Det sista de visar är ett sovrum som inte är väldigt väldigt stort men som ändå har en "halv walk in closet". Love it!


Helt klart något jag skulle kunna gjort! Nu orkar jag inte. Garderoben jag har får räcka, och det gör den. Visst är det kul när folk tänker lite outside the box, öppna upp sina ramar...

veckan som är

Viiilken hääärlig dag
shalala lala laa lalalalalaaa

Ledig idag och imorgon, det är välbehövligt. Helgen har varit jobbig, jobbat dubbelt fredag till söndag. Den här helgen kommer vara väldigt jobbig men inte lika jobbig. På lördag öppnar jag på Glitter och natten innan jobbar jag på BJ, jag är hemma runt halv 5 - 5. Sova 3 timmar och sedan köra på och ge allt, som vanligt.

Idag har jag fikat med pappa och syster. Nu ska jag ut lite med vovven igen och ikväll hoppas jag att jag kan tvinga med älskling ut på middag.

Imorgon ska jag fika med Maria och Jenny och självklart Eddie (vet inte om jag stavat hennes söta sons namn rätt). Det kommer bli supermysigt, har sett fram emot det länge.

På onsdag har vi inventering. Det kommer gå superbra när man är ett så grymt gäng som vi är, härliga tjejer.

På torsdag slutar jag halv 6 på Glitter. Klockan 6 börjar föreningsmötet och jag har redan börjat förbereda mig med frågor och grymma kommentarer. Jag är inte så nöjd med deras arbete och känner att någon måste ifrågesätta det, det är ju våra pengar de leker med och vissa saker ska man inte behöva höja avgiften för, jag har bättre förslag (tycker jag). Klockan 8 börjar p.mötet på BJ

Fredag är jag ledig på dagen och söndag likaså.
Förhoppningsvis hittar jag på något roligt på söndag eftersom det är helg & jag är ledig!



LOVE!


Hårdonouts guide

Donout donout donout
Mmmm, jag blir sugen.


Bilden har jag googlad fram, Hår-donout

Jag bara ÄLSKAR den! Jag använder den inte så ofta, men ofta, inte för ofta, men ofta. Ni vet väl att den finns att köpa på Glitter? Se till att få tag på en. Snart får vi in en i mindre storlek för er med kortare hår eller ni som bara vill ha en mindre hårmunk.

Kom in till oss så visar vi er en massa bra håraccessoarer, våra secret weapon, hjälpmedel som ni kan använda själva utan en massa hjälp, till fest eller vardags.



Sätt upp håret i en tofs, lågt, högt, på sidan, där du vill ha din knut.



Trä donouten över din tofs. Fördela ditt hår jämnt över donouten så att den täcks helt (den ska ju inte synas). När du är nöjd så trär du ytterligare en tofs över ditt hår som är fördelat över donouten.



Din snygga "knut" börjar ta form. Eftersom jag har långt hår måste jag snurra mitt hår rund donouten. Slingan fäster jag med en hårnål eller två. ag skulle rekommendera våra böjda hårnålar som vi har på glitter. Som vanliga hårnålar med mer öppna, som ett U. Kom in så visar vi er hur man använder dem, de ska ju vridas när de trycks in i håret.
Detta kan man göra ensam men här fick jag lite hjälp utav vovven.





snyggt.





Även hon älskar den.


LYCKA TILL!!


Small details, big difference

Gallerians nya hemsida:
http://stper.se/butiker/glitter/




Glöm ej att vi har TRE FÖR TVÅ på allt i hela butiken. Tänk att du ska rusta för hösten och vintern nu. Köp en väska, en halsduk, en poncho, en mössa, vad som helst... smycken, håraccessoarer.
 Köp 3 varor & få en gratis.

Sing before the song is over



When you run so fast to get somewhere,
you miss half the fun of getting there.

When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift... Thrown away.

Life is not a race.
Do take it slower.
Hear the music,
before the song is over




---


Cucina

Den första bilden är lite väl mörk men den får duga. För den som minns hur det såg ut förr så kommer den här bilden som en överraskning. Jag har möblerat om lite. Kan man säga att man har möblerat om om man bara har vänt på ett bord?



Snyggt? Jag tycker faktist att det va snyggare såhär. Köket ser större ut och det är mysigare att sitta id bordet för nu sitter man vid fönstret.

Något mer som är nytt är hyllan, jag är såå nöjd! Men än är det inte färdigt, det ska upp lite mer grejer på väggen men jag har inte hittat the one än.




so sad, too bad




Nu ska jag duscha & sedan sova!



blä


våra pengar är deras leksaksspel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13516684.ab

Utan insikt ingen utsikt. men jisses, ledare, politiker... dumma i huudet.
Vissa saker måste man vara politeker för att inte förstå!

en bild säger mer än tusen ord

Jag visar er min nya hylla i köket imorgon, annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga till er imorgon. Jag är inte färdig i köket men det var grymt jobbigt att sätta upp hyllan i köket (betongvägg) så tavlorna som ska hänga där får vänta..

En annan tavla kan jag däremot visa er. Samma problem där, betongägg, så den är inte uppe än men såhär fin är den



Äntligen har jag mitt träd som jag babblat som så himla mycket. Ovanför soffan kommer det bli en fotovägg, eller vad heter det, tavel-grupp. Bilder och fotografier, alla i någon sorts gråskala eller brun "gammaldags" stil.

You are the ultimate high




Men visst är jag en underbar tjej :D

 

 


I'm like a dose of heroin


midnight

Va inne på Midnightpassions blogg och blev påmind om en fantastisk låt.

... 
 
'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

...

Christina Aguilera - Fighter

Ni bara måste kolla in hennes blogg, jag har följt den sedan första dagen och ännu är jag trogen!!

barn eller hund

Jag blir väckt tidigt på morgonen, måste leka med henne och gå ut med henne. Ge henne mat & vatten. Uppmärksamhet och en hel del kärlek ska hon också ha. Hennes leksaker ligger överallt och ibland skräpar hon faktist ner, sällan, men det händer.



Jag tycker inte om att ha det stökigt hemma men jag älskar att ha henne här. Jag har inget emot att städa efter henne bara hon inte förstör mina möbler vilket hon aldrig har gjort heller.

När hon är glad så är jag glad!

Igår uppskattade hon det jag köpt till henne!


Jag älskar Nikita och jag är så ledsen för att vi inte kan ha kvar henne. Om ni som läser min blogg är intresserade utav att ha en hund eller känner någon som är det så hör gärna av Er!
Hon är snart 4 år gammal, väldigt lekfull och full utav energi. Hon behöver någon som har mycket tid för henne och en massa kärlek att ge. Någon hundvan är ett krav. Om man låter henne så tar hon gärna ledar-rollen men det är ägaren som ska vara ledaren. Hör av er så pratar vi mer om det..

mat, mat & mat

Igår kom min älskling hem från Tyskland. Jag väntade självklart på honom med en middag och självklart blev det KYCKLING - hans favorit, helt klart, utan tvekan.








Jag fortsatte dagen efter (idag) med en bättre frukost än vanligt..


Nytt i fönstret

Fram till idag har jag haft ett par tjocka vita gardiner hängandes i sovrummet. Äntligen tog jag tag i det idag och köpte nya.

Före:
 

Efter:


Jag är ingen grottmänniska men i sovrummet har jag gärna persiennerna nerdragna. Nu kan jag även dra igen de mörka gardinerna för att få det ännu mörkare. YEEY!



Ska nog måla en fondvägg i sovrummet. Eller kanske måla taket. Får se... Inga planer för tillfället. Ska satsa på vardagsrummet nu, lägga fokus där...



Höstnyheter

Det känns helt fel att säga att jag dör för ett smycke men jag dog faktist lite när jag packade upp den här nya gruppen. Halsbandet med ett rådjur på (eller vilket djur det nu är) köpte jag direkt, ringen på mitt finger likaså. Jag är inte färdig kan jag lova! 










   
 

Det här är inte allt. Fler armband & ringar (klicka på länken) har vi i butik. För att inte tala om alla nya accessoarer, scarfs & tjocka halsdukar, väskor & vantar & en ny poncho. I LOVE! Kom förbi så visar vi Er allt!

3 FÖR 2 PÅ ALLT, ALLT, ALLT!!!!! Helt sjukt bra!!!

dagen idag

Sitter just nu och kollar på Trinny & Susannah och mina kinder och hals har det inte bra, jag är dränkt i tårar. Är det ett program man ska gråta till? Hur som helst så gör jag det. Kvinnan som de precis gjorde om förlovade sig precis och det var fantastiskt.
Hur som helst. Jag gråter till allt..

Igår spenderade jag dagen med mamma. Jag såg till att sova ut efter något som blev en jobbig helg och sedan shoppade jag på IKEA och City Gross. Mamma och jag åt 2-rätters på IKEA, varmrätt och efterrätt, hehe.

Idag ska jag till Möbelhuset för att köpa en löpare till mitt köksbord. Sedan jag köpte min soffa där har jag velat ha en löpare i skinn men jag har tyckt att de är så dyra. Idag struntar jag i priset, den är värd priset, snygg, bra kvalité och jag kommer kunna ha den läääänge!

Jag tänkte bjuda er på lite bilder men hittar inte min mobilsladd i dagens kaos. Ska tömma diskmaskinen nu och sedan dammsuga upp allt skit som hunden (min älskling) spridit i lägenheten. Sedan ska jag hänga upp gardinerna som jag köpte till sovrummet och därefter ska jag till Möbelhuset. Efter det kommer ni få bilder för sladden lär dyka upp när jag städar.


bra bra bra

Många skulle kanske säga att det här är en jobbig helg men för mig är det en väldigt skön helg. Jag är ledig 2 dagar från Glitter, fredag & söndag. Jobbar fredag & lördag på BJ & på lördag börjar jag 19.00 på BJ och slutar 17.00 på Glitter.

Nu ska jag ut lite med vovven innan jag drar iväg till jobbet.


hals & finger

(inte hål i linnet, skit bara =))




aj aj kapten

AJJA BAJJA!! Stängd dörr betyder tillträde förbjudet!

NÅGON (nämner inga namn) kom utspringandes från mitt rum när jag kom hem. Denna någon la sig direkt i sin säng och tittade blygt på mig. Varför gör man något som man uppenbarligen vet att man inte får göra?



Tur för min ängel att jag är för kär och blind att jag inte skäller på henne!!! men soffa och säng är verkligen förbjudet! Allt annat är tillåtet!

Det var en bra kväll, jag som så sällan går ut njöt verkligen ikväll och såg att jag missar mycket när jag inte går ut med vännerna! Missar kärlek och glädje =)

Nu sova. Imorgon (idag) umgås med syster och pappa....

today

Idag har jag på mig ett par jeans som jag hittade när jag rensade bland mina kläder och en skjorta som jag köpte på H&M igår.



Till detta har jag mina nya skor som jag har köpt på Vagabon i StPer-Gallerian. Duktig personal och riktigt bra skor!

Glöm inte att kika in på Glitter också, vi har en massa nyheter i butik och en massa nyheter på väg. BLI MEDLEM för snart händer det grejer som ni inte vill missa!

Min outfit i tisdags + nya skorna:


2 blir 3

Eller... det har redan hänt.
Aldrig skulle jag göra det här om "skadan" inte redan va skedd. Men nu gör jag det, jag ställer upp och jag kämpar. Jag gör allt för det är det värt. Det är Nikita värd.

Min familj har en Amstaff som blir fyller 4 år det här året, världens gulligaste hund, hon är fantastisk. Men ingen har tid för henne längre och det är sjukt trist, jag blir ledsen. Vi har i ett halvår nu försökt bli av med henne, sälja henne, ge bort henne men det är ännu svårare. Många hör av sig, galet många, men vi vill ju inte ge henne till vem som helst.


Nu bor ängeln hos mig och trots att jag jobbade nat inatt och va hemma halv 5 (Bad om att få gå hem tidigare) så vaknade jag tidigt för att gå ut med henne. Snart ska jag till jobbet, jobbar till halv 6 och därefter skynda hem för att gå ut med henne och umgås.
Min kille (sambo) är bortrest till söndag men när han kommer tillbaka ska han också hjälpa till att rasta henne när inte jag kan.

Jag anser helt enkelt att hon har det bättre hos mig än hemma, men vad vet jag, kanske är det inte alls så.



Jag är snäll men sträng. Egentligen  får hon inte ligga på soffan men i det fallet är jag snäll och dum.


Jag var såå glad igår när jag tog hem henne till mig. har saknat henne såååå mycket. Träffade henne för sällan när jag flyttade från föräldrarna.



Nikita, världens bästa <3

f*ck u

Bra jobbat! Man ska inte låta andra människor trycka ner en, man ska bara visa sig starkare än dem!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article13449303.ab

Den nya låten är ett f*ck-U-finger åt alla mobbarna!

*klapp på huvudet*

Jag glömde säga vad jag gjorde i måndags, händig som jag är:



Tycker inte om när saker som inte behöver synas ändå syns. Så det va bara att borra och dölja. TVn är min sambos (va kul att säga så) så min TV står bakom soffan. ? Trots att jag va emot den pga storleken så måste jag erkänna att den passar jättebra här, vardagsrummet är så himla stort & "tomt"

Jag blir aldrig nöjd, får inte ritkgit till det så toalettfixet fortsätter. Ska se om jag hinner iväg till IKEA nästa vecka för en hylla jag vill ha...

ajja. Nu ska jag iväg. LOVE

Kör bara kör

Första arbetsdagen efter semestern är avklarad... nästan. Ska till BJ nu.
09.30 - 17.00 GLITTER
22.00 - 04.30 BJ
Kul, samma tid men en annan tid på dygnet typ.

Någon som har Kotler, Armstrong, Saunders, Wong (senaste uppl.). PRINCIPLES OF MARKETING, European Edition. London: Prentice Hall till salu? Ska kolla imorgon ifall den finns att låna på biblioteket, tveksamt.

Jobb imorgon från 13.00, skönt när man jobbat natt innan.


när jag va ung...

Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv och verb?
Inga problem, nu har skolan ändrat sina undervisningsmetoder.
- Substantiv är ord som du sätter 'fan' & 'jävel' efter: klockfan, gubbjävel, hammarjävel mm.
- Adjektiv är ord som du sätter 'skit' före: skitbra, skitsnygg, skithäftig osv.
- Verb är ord som du sätter 'utav helvete' efter: drack utav helvete, dansade utav helvete, körde utav helvete etc.

nu är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete!



Jag kom hem sent i söndags. Igår & Idag har jag verkligen njutit. Träffat, mormor & morfar, träffat syster med man & barn och varit grym hemma. Städat & rensat garderoben. Jag har en megastor garderob i hallen innehållades allt, mest kläder men mycket annat också. Nu har jag fyllt nästan 2 IKEApåsar med kläder. Härligt. Känns bra, nu kan jag andas.
Jag har nu plats för en sambo och hans kläder <3

Borta bra men hemma bäst, det stämmer nästan. Jag möttes inte utav 39 graders värme som i Kroatien men utav en härlig älskling, det är också bra.
Jag har inte velat hålla koll på något alls under min semester så det var inte kul att se boräntorna på den procenten, men det var ändå väntat.

Jag har använt min tvättmaskin och köpt tvättställning, hur skönt som helst, lite lyx känner jag.

Imorgon är det back to work och jag har megapositiv inställning till det. Visst skulle jag helst skippa jobbet men livet är som det är och jag älskar det. Maria är en person som jag har saknat jättemycket så jag ser fram emot att jobba med henne.



  
  

Min semester har bestått utav en hel del bussåkande, roligt och jobbigt.
En hel del god mat har jag fått i mig.
Jag har sett en massa fint och fått uppleva mycket.
Delfiner har jag stött på under båtturen från ön Hvar till fastlandet Split (Kroatien).
Jag har festat.
Jag har solat & badat & viiilat.

Åh så jag har njutit!!!

Darling, I'm home



Borta bra men hemma bäst. Eller?

Nu har jag en hel del att göra, bland annat packa upp allt och sedan boka tvättid.

Belgrad (Serbien)  - Vodice (Kroatien) - Hvar (Kroatien) - Split (Kroatien)


RSS 2.0