Party Party

Oj oj oj. Det här kan låta helt fel men...
Nu ska jag åka till Systemolaget i Boländerna och handla sprit.
En massa sprit ska jag köpa!!

På min inköpslista står det:

4 flaskor vitt vin
1 flaska rött vin
3 flaskor mousserande
2 flaskor vodka
1 flaska rom
 
(+ läsk & juice)

MEN! Jag vet att det kommer bli lite mer för när jag väl står där och ser något jag gillar så kommer det också åka ner i korgen. Och personligen tycker jag att det där är ganska mycket. Jag fyller år på söndag men på lördag har jag bjudit hem mina närmaste vänner. På söndag har jag bjudit hem familjen osv.

Jag har också skaffat Spotify, BARA för mina vänners skull. Efter att jag har handlat på systemet så ska jag ner till källaren och leta upp mina högtalare. På torsdag ska jag och killen åka och handla resten till festen, lite mat & annat. Som den bra grannen jag är tänker jag självklart på mina grannar. En lapp ska upp på anslagstavlan i trappuppgången där jag säger att jag fyller år och ska fira det på lördag. Jag hoppas att alla kan acceptera lite oljud just den kvällen även om jag självklart kommer sänka musiken när det blir för sent men jag ber om ursäkt i förväg.

Jag tycker faktist att alla kan stå ut med liite musik & prat den kvällen för jag för aldrig annars oväsen! Till skillnad från killen under mig..


Vi på Glitter

Chefen, Jag, Maria & Mikaela




Maria & Jag

   






Mikaela:

  

Maria använde hårmunken och lite snygga håraccessoarer när hon fixade Mikaelas hår.
Supersnyggt blev det. Hon har så långt & härligt hår!


make-up-artist

Blev inte som tänkt. Gick upp strax efter 07.00 idag, hade tvättid från 7 - 11. Tanken va att jag skulle tvätta och sedan handla mat osv till på lördag. Bla bla bla, samtal hit & dit. Blev inte som tänkt. Tvättade och fick ett samtal av chefen. Jobbar idag från 13.00 - 19.15

Ikväll 19.30 ska jag och några mer åka till Elizabeth och mingla lite. Utöver det att vi får inspiration och makeuptips så kommer hon ha lite fina erbjudanden..



Grattis till henne som fick bronsmedalj SM i Makeup 2011

  


Julmys

Igår:


Första advent kom inte ensam. Snön följde med. Inte mycket & inte som vi önskat, men ändå. Man får vara glad för det lilla man får.

För någon dag sedan så satte jag upp julstjärnor i fönstrena och hängde små tomtar lite här & var. Jag älskar stjärnan i vardagsrummet, den är så stoor och fin. I köket & sovrummet har jag "vanliga små" stjärnor.

Igår fixade jag det sista! Nu är allt förutom julgranen fädigt. Igår köpte jag lite nya tomtar i olika former. En sitter på fönsterbrädan i sovrummet, en står på bordet i köket & 2 st på TVbänken i vardagsrummet. Det jag gillar mest är duken på köksbordet, en stor rödrutig bord. Jag avskyr dukar som täcker hela bordet, men den här älskar jag. Jag köpte en matchande kökshandduk och en snygg jul-ljustake. Hittade även en liten röd löpare som fick ta plats på vardagsrumsbordet & på den står ett snyggt fat med clementiner (pyntade med kryddnejlika) & nötter!



Det är underbart att ha en älskling som hjälper till med allt. Han städade så fint i köket & allt ser skinande rent ut. Härligt är det att han kan & "vill" städa.

Nu vill jag ta upp julgranen, men det känns för tidigt.

Man får inte glömma göra julfint i ALLA  rum.
På CityGross köpte jag 4 kakeldekor som ska få sitta uppe i 2 månader

Ögonfransförlängning

Håller i 3 - 4 veckor!
= 3 - 4 härliga veckor!




Jag är riktigt nöjd!! Ska nog dit igen om någon vecka & fixa till/fylla i


Härligt på Glitter!

Julfint bakom kassan!




Studio 54 kan ni se HÄR! Riktigt häftig trend. När man har på sig dessa smycken så sticker man ut och folk lägger märke till en. I höst/vintermörkret så behövs lite färg!!

Våra smyckesskrin är så grymma!
Inte nog med att de kostar mycket mindre än i andra affärer, tex Guldfynd så är de hur smarta som helst, väldigt rymliga och praktiska! Kom in och kika på ett.

 

 


Är ni inte medlemmar? BLI DET HÄR! Vi har en massa roligt på gång!


Try Me!


Dödsbädden

I still can't believe you're gone.
Give anything to hear half your breath.
I know you still living you're life, after death.

Den sista blicken glömmer jag aldrig


Underbara dagen idag

Vaknade tidigare idag än vad jag brukar vakna på lördagar. Kanske för att jag la mig tidigt? Härligt. Åt god frukost med älskling, kollade på lite TV & sedan fixade jag mig och åkte för att hämta tårta från världens grymmaste Anna! "Ingen gör tårtor som hon, ANNA, ANNA!" (Melodi; ingen kickar fotboll som han, Zlatan). Sedan lämnade jag den till syster och därefter åkte jag till jobbet.

Jag är ledsen och kan inte sluta tänka min min älskade Nikita, våran hund. Men jag blev så glad när jag kom till jobbet och Maria hade en present till mig.




TACK MARIA! Den tjejen vet hur hon ska få en på andra tankar, hon gör mig glad!

Hon har fått för sig att jag gillar choklad!

TÅRTAN:

    

Efter jobbet åkte jag direkt till kalaset och nu är jag hemma. Ska fixa mig & byta om för att sedan åka till BJ och jobba. Jobbar imorgon på Glitter men är ledig Måndag & Tisdag. På måndag har jag bokat tid för ögonfransförlängning & på Tisdag har jag möte i STHLM (typ).


PUSS

Kommer aldrig glömma.


Mitt i allt det här så känner jag lite lycka. Jag är så glad att vi hittade en så bra familj för henne, jag vet att de älskade henne och jag vet att hon kände det. Hon va lycklig och fri. Va aldrig ensam, kunde springa ute hela tiden. Aldrig kommer jag kunna acceptera att hon har lämnat oss, det var inte alls meningen, hon va inte ens gammal, hon hade hela livet framför sig och jag ville ha henne som en del i mitt liv, för hon va en stor del i mitt liv. Trots att hon inte bodde här den senaste tiden så känner jag nu att hon verkligen är borta.

Den här bilden och texten la en av sönerna i familjen upp på Facebook. 




Jag förstår honom precis. Åren med henne hos oss har varit så jäkla fantastiska, det är helt sjukt och går inte att förklara, hon har varit vid min sida när jag har mått dåligt och hon har varit vid min sida när jag har mått bra, många gånger har hon varit den som fått mig att må bra.
 
Plötsligt så kommer jag på att jag aldrig mer kommer få gå ut på en promenad med henne, att hon aldrig kommer lägga sig i soffan bredvid mig, att hon aldrig kommer skälla när någon knackar på dörren, jag kommer aldrig mer få kramas och pussas med henne, inga mer busstunder, inga mer bollar kastade, ingen mer dragkamp, inget mer "sitt, ligg, vacker tass, rulla runt" på en gång så fort hon ser en kö...ttbit, inga sura miner från min sida ner jag ser en massa hår på min soffa... Jag lovar, jag kommer aldrig mer bli sur om hon bara kommer tillbaka. Trots att hon inte va här den senaste tiden så dog en del inom mig ifår, en del jag aldrig mer kommer få tillbaka.

Fan va livet är orättvist, fan vad jag är sur!!!

Jag mår så dåligt för att jag inte va den bästa matten för henne och jag mår dåligt för att jag ibland skällde på henne. Om hon kunde komma tillbaka skulle jag göra allt för henne, jag skulle sälja allt jag äger om pengar kunde förändra den här situationen, jag skulle göra allt för henne.

I'm already missing you


Jag ska sparka på dig medan du ligger

Livet borde få en spottloska i ansiktet, en smäll i bakhuvudet, sparkar i knäna, en box i magen, en örfil så att huvudet vrider sig och alla fingrar avsågade, alla ben i kroppen brutna, huden avdragen..... Jag kan fortsätta i evigheter. Livet är orättvist och den som säger att det inte stämmer, att bra människor kommer ha det bra så säger jag bara KARMA IS A BITCH!!! Det är en lögn och de goda blir alltid drabbade värst.


Jag är så ledsen och så arg på livet.


Det är dags

Jag har stressat färdigt för ingenting. Nu eller aldrig, så känner jag!



Jag efterlyser en RESEKOMPIS.
Nästa år efter sommaren vill jag lämna Sverige ett par månader (Minst 2 iallafall).
Utanför Europa självklart!!!!
Sugen? HÖR AV DIG!

Jag vet att det är fredag/lördag kl 04.50 men jag är allvarlig!
Tveka inte att höra av dig om du känner att det här skulle vara något för dig!


Eller du kanske redan har rest iväg ett par månader? Berätta gärna vart du va och hur det va!


Tjejkväll på stan!

Alla kunder verkade vara glada och nöjda. Vi bjöd både på gott att förtära och gott för plånboken
Maria
va snyggast på stan!!! Hon är bra härlig!!!
Jag är så glad att jag jobbar med henne i just StPer!

Imorgon ringer vi till vinnaren utav våran goodiebag till ett värde över 500kr



Tack för en grym kväll!!


18.00 - 21.00

Jag har sett fram emot den här dagen länge, hoppas att ni också har det! Kom förbi ikväll mellan 18.00 - 21.00 och ta del av våra erbjudanden!

TJEJKVÄLL IKVÄLL!!!! Åh så härligt, det kommer bli så roligt. Jag har planerat för tjejkvällen länge ikväll mellan 18.00 - 21.00.


*25% på ALLT!
*Dubbla bonusstämplar ( Dvs. 2 stämplar när man handlar för 100 kr istället för en bara)
*Alla kunder som handlar för minst 200kr är med i utlottningen av en GOODIEBAG!!! (Värde över 500:-)
*Vi bjuder på godis, cider, kokosbollar!
*Grymma tips på håruppsättningar och vi visar våra favoritaccessoarer!

 


Live like you mean it!


åh hel*ete, inte igen

Nu vill jag ju bara bryta ihop och gråta!
Förra veckan hade NÅGON spillt vätska på alla mina papper så jag kunde inte göra det jag tänkt göra på min lediga dag. Så igår fixade jag allt och skrev ut nya papper så att jag kunde göra det jag tänkt göra förra veckan eftersom idag är min lediga dag (vardag) den här veckan. Då fixar jag mig superlänge och förbereder allt bra och när jag kommer ut på parkeringen har NÅGON lånat min bil.

Alltså. Jag vill FAN inte vänta en vecka till för att NÅGON ska komma på något annat nästa vecka.

Jag vill bara gråta, och det gör jag.
Jag orkar inte =(

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
JAG ÄR SÅ J*VLA AAAAAAAAARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denne NÅGON är utanför STHLM på kurs så jag kan ju knappast få tillbaka den nu.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
JA, VET NI VAD!?!?!?!? DET ÄR KÖRT!!! HELA MIN J*VLA DAG ÄR FÖRSTÖRD, MIN KVÄLL OCH MIN MORGONDAG LIKASÅ. OCH MIN JÄVLA FREDAG KVÄLL OCKSÅ.

don't worry, be happy


RSS 2.0