UppdateringIdag har jag tränat, inte länge och inte mycket, men en stund iallafall.
Bilen är på verkstan' och cykeln likaså (inte på samma självklart).
Jag har sagt upp mig från jobbet på Veromoda, det gjorde jag förra veckan. Jag har varit deltidsarbetslös i nästan 2 veckor nu. Tur att jag har BJ. Jag har nu fått ett erbjudande för ett heltidsjobb, tyvärr bara under sommaren men det är måndag - fredag 07.00 - 15.00. På måndag börjar jag, ska dit på möte 06.30 och få all info. Det har gått väldigt snabbt och jag vet inte allt till 100%.
Helgen kommer bli bra. På fredag ska jag grilla borta i stugan, jag och min kille, syster och hennes man + lite vänner. På lördag ska jag på födelsedagsfest lite utanför Uppsala, kommer bli jättekul!
I söndags bakade jag (första gången på kanske 4 år eller mer). I söndags köpte jag även en bok, Horungen - av Donya Wihbi, jag läste ut den i tisdags. Rekommenderas starkt! Igår skulle jag hoppat fallskärm, jag va på plats, ombytt och färdig men mlnen sprack aldrig upp så det blev inget. Idag skulle jag hoppa men vinden slutade aldrig blåsa. Jag ska boka en ny tid på måndag nästa vecka.
Den senaste tiden har jag dränkt mig i shopping och lite hemmafix. Vissa dagar har jag gjort absolut ingenting och vissa dagar har jagg varit världens mest produktiva människa. Maj va som vanligt en jobbig månad. 100 timmar på BJ bara (förra året jobbade jag 115 timmar på BJ den månaden). Plus mitt vardagsjobb. Det här året va jobbigare för jag slutade 20,00 på Veromoda varje dag jag jobbade och inte som arbetstiderna på stan, 19.00, 17.00 eller 16.00.

Sammanfattningen är färdig.
Från och med nu ska jag se till att hålla er uppdaterade regelbundet och utan uppehåll.
Nu blickar vi framåt och hoppas på ljusare tider!
Jag tar allt som det kommer och njuter av sommaren och all lycka.
På onsdag nästa vecka åker jag på semester, stannar i Kroatien 7 dagar - hos mamma & pappa.

Blunda och njut:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0