Semester

Idag började min semester. Ännu är jag i Sverige. Imorgon lämnar jag landet i 3 veckor. Först blir det Belgrad med en vän (det är serbiens huvudstad). Vi kommer ha superkul i 4-5 dagar, fest, mys & shopping. Därefter skiljs vi åt. Jag åker till Vodice, kroatien i ungefär 5 dagar. Där kommer jag vara hos mina föräldrar och njuta utav livet, sitta på stranden hela dagen och dricka vin på kvällarna. Från och med lördag 30/7 har vi bokat boende i staden Hvar på ön Hvar, där ska vi sola och bada, dricka goda drinkar och äta fantastisk mat (Älskar maten där, älskar fiiiiisk). 
Jag & Sara åker nog till Hvar lite tidigare, våra 2 vänner som också ska vara med där kommer med ett sent flyg till Split så vi möter nog upp dem ännu senare på ön.

FANTASTISKT! Jag har verkligen sett fram emot den här semestern. Nu ska jag överföra mina semesterpengar till mitt "rätta" konto - jisses, tänk om jag skulle glömma det!! hahaha.

Jag ska bara glömma allt som har med Sverige att göra, allt förutom älsklingen & familjen som är kvar här. Mmm.



Här är en bild från vår Barcelonaresa förra året, samma fina tjejer!

Igår va jag megaduktig och tvättade massvis med tvätt. Jag va mindre duktig när den va färdig. Jag vek det mesta i tvättstugan och när jag kom hem så somnade jag i soffan, tanken va att jag skulle kolla en grej på Tvn bara. Idag vaknade jag relativt tidigt och mötte syster & hennes man i stan. Vi fikade. Sedan mötte min vän upp oss och systers man gick åt sitt håll. Vi köpte lite saker och därefter åt vi KEBAB - muums. Självklart svängde vi förbi Glitter, underbara Maria jobbade.

Nu lämnar jag er. Nu ska jag göra färdigt tvätten, ta ut allt ur diskmaskinen, städa och sist PACKA!
Tur att jag åker hemifrån 14.30 imorgon, kan ta det sista då =)

LOVE

Mitt vardagsrum

Bättre sent än aldrig



Jag har ett väldigt stort vardagsrum och jag visste när jag köpte lägenheten att jag skulle fylla det med massa, massa saker, möbler som inte behövs osv. Därför köpte jag en megastor soffa som tog upp mycket plats och jag kunde då inte köpa massa annat. Förutom TV-bänken så har jag inga andra skåp eller byråer i vardagsrummet.

 
 


 

Min soffa är ungefär 4 meter och skulle aldrig fått plats i min förra lägenhet ^^ haha

mo(n)ster vedrana

Moster Vedrana är världens bästa.
Hon låter mig göra vad jag vill!




ANNARS BÖRJAR JAG GRÅTA!




Vi får väl se hur det går!





(Efter barnvaktandet så ska jag lägga upp bilder på mitt fantastiska vardagsrum. Färgexplosion!)

orkar inte

Åh herre. Människor är hemska. Jag lovar verkligen att jag försöker vara trevlig, jag försöker skämta och alltid ha ett leende på läpparna. Men det går inte. Jag kan inte. Idiot efter idiot kommer de fram....


Ikväll jobbade jag faktist som diskplock. Killen som egentligen skulle jobba va inte alls sugen på det och eftersom han har jobbat i baren förr så bytte jag med honom, jag vill ha lite omväxling. Jag tänkte att om jag plockar disk så går jag i min egen värld, jag behöver inte ha kontakt med folk, behöver inte prata, bara ta mig fram och se till att det ser bra ut

MEEEEEEEN
*BOOOM*
VAKNA VEDRANA!!!!

Jag hade fel, så fel. Folk tog gärna kontakt med mig och det är väl ok.
NEJ!
Putta inte på mig och knäpp inte med fingrarna framför ansiktet på mig. Det är inte så man tar kontakt med folk och om jag artigt men bestämt visa en kille att jag inte vill flörta så ska man acceptera det, annars blir jag arg!
Om jag går med en hög stapel med glas och flaskor och en tröja med stort tryck på ryggen och i fram så är man förbannat dum om man inte förstår att jag är personal. Även om jag inte är personal så KNUFFA MIG INTE! Varken mig eller någon annan för den delen!!! Om jag ber dig gå ner från soffan 2 gånger så kommer jag inte le lika mycket den tredje gången!
Det var ingen bra kväll med andra ord. Jag står hellre bakom baren där ingen kan röra mig (typ).

Jag tycker att det är trist när folk säger att jag är arg & otrevlig, för de ser bara det. Jag erkänner att jag kan bli riktigt sur och vara väldigt otrevlig, men det är jag när folk missbrukar sina chanser.

I onsdags stog jag inne i baren och en kille knackar på min axel. ALLTSÅ har han tagit sig in i baren, tagit flera steg in bakom baren och tar på mig.
ursäkta. men går du in bakom kassan i butiken för att ta en påse bara. Går du in bakom baren i en restaurang för att ta ett till glas.
Nä, jag sa inte det men jag TÄNKTE det. Vad jag sa va: UT UR BAREN, STÄLL DIG PÅ ANDRA SIDAN SOM ALLA ANDRA OCH VÄNTA PÅ DIN TUR!
"men jag vill bara ha servetter" säger han. Det skiter jag i, alla andra vill också Bara ha vatten, de vill bara beställa.... Han går inte ut, han blir arg på mig. "äh stick, ge mig bara servetter" "vad leker du" "fan tror du, ge mig servetterna, jag svettas ser du väl"
Grejen är den. Om han hade sagt "förlåt, det är bara så himla varmt, skulle jag kunna få en servett" och sedan tagit något steg bakåt hade jag gett honom servetter. Men han gick inte ut, han va otrevlig. Då är inte jag snäll.


Jag är trött på folks BARA. De vill bara... MEN ALLA VILL BARA!
Så: Jag är snäll om du är snäll, jag är snäll även när du inte är snäll, jag bara verkar vara dum :)


Samuel & jag i onsdags:



Nu har jag sagt en del utav det jag ville! Nu ska jag sova och glömma BJ!

tjuvkika lite

Jag tycker om ordet kika. "Jag ska bara kika om..." "Kika runt lite..." "Kika lite på rean" "har du kikat..." HAHA, men det är ju ett fint ord, jag blir glad utav det. kika. kiiika.
Tjuvkika lite på mitt vardagsrum!












Innan man kommer in i vardagsrummet så möts man utav ett litet fönster. Jag har ändrat i det där fönstret massor utav gånger. Jag har för mycket idéer.

Jag har tagit massa foton på vardagsrummet, mina nya köp; gardintoffsar, gardiner, växter, kuddar.

Idag har jag borrat lite, skulle ha krokar vid fönstret så att man kan dra gardinerna åt sidan. Hittade på lite nödlösningar och nu är det perfekt. Jag är ju så grym!

Imorgon får ni se bilderna. Nu ska jag iväg till jobbet!

NYHETER I BUTIK

 

Det är såååå kul med nyheter! Maria och jag har plockat upp och fixat snyggt! Jag är så stolt över vårt bord (tyvärr ingen bra bild på bordet).

Klicka på bilderna för att se i större format!

    
 

Sorry för dåliga bilder. Jag vet inte varför jag tyckte att det var pinsamt att stå i butiken & ta kort. Kom gärna förbi och se hur vi har det på Glitter i ST Per!!


KÄRLEK!

dagens fynd

SCHNYGGT!
Så värt det. perfekt i sommar...



Armbanden kommer fårn vår grymma REA, 25 kr styck. Hårmunken är inte på REA men en grym grej som alla tjejer borde ha (om man har hår på huvudet). Örhängena kommer inte från REAn men kostar bara 35 kr ändå. Jag har precis lärt mig använda ringar, örhängesringar, och började med dessa. Snygga på!

 

 





Köpte förra veckan på REA. Hatt 25 kr & väska 50 kr:

 

dagens erkännande

När jag går mot min bil och ser en glimt utav den så träffas jag utav solen... så känns det. Min bil är min sol, min pärla. Jag kan viska "hej älskling" eller "hejdå älskling" för mig själv till den. Nu får ni tycka att jag är psykopat eller materialistisk men jag känner mig så fri med min bil, den tar mig vart jag vill, när jag vill. Om mina vänner sa att de ville bila ner till Kroatien (eller någonstans) och minst en till kunde köra så skulle jag inte tveka! Min älskling! Min bil & min lägenhet är mina älsklingar, i dem trivs jag, de är mina, där är jag glad!!! (För er som inte känner mig: självklart älskar jag min familj, min kille & mina vänner mer!)




Den här bilden tog jag för 10 minuter sedan, precis innan jag log och sa Tack för idag!

Jepp. nu vet ni det.
GOD NATT!!!

dagens problem

Det där med att lösa problem brukar jag vara bra på, jag hakar inte upp mig på dem.. Men nu har jag ett problem som inte riktigt hör till mitt område, det är någon annan som borde lösa det.

Fast jag är ju som jag är och vill göra allt själv!

Jag har köpt en ny tvättmaskin och den har en stickpropp på,
Den gamla maskinen hade inte det utan va direktkopplad till dosan på väggen.
Ä det nu bättre att klippa av stickproppen och koppla maskinen till dosan eller är det bättre att koppla ett uttag på väggen och på så sätt bara sätta i stickproppen?
Det med uttag & stickpropp känns lite osäkert i ett badrum, men å andra sidan så var det ju med en stickpropp jag fick maskinen..

Jag vill så gärna göra det här utan att ringa en elektricker. Men jag kommer nog ändå ringa & fråga dem det jag precis frågade er.

Om jag förstått det här EL-språket rätt så är nya maskinen 1-fas & gamla va också det.

NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG?

första men inte sista gången

Visst ha jag kört igenom en biltvätt förr, flera gånger, men den här gången var det med min bil, MIN pärla :)

  



Efter att ha lunchat med en vän på stan & kikat runt i affärer så åkte jag till Elgiganten. Jag blev lite besviken när jag kom fram och såg att den va 1000 kr dyrare än på internet. Tydligen så är det internetpriser på iternet och det är absolut inte samma som i butik. Ja men då tyckte jag att de kunde skriva det, så som det står på Experts hemsida "internetkampanj". Hur som helst så åkte jag till Expert, där fanns samma maskin 1000 kr billigare. Väl hemma såg jag att jag har ett gammalt eluttag så jag funderar på att kapa kontakten på min nya maskin och fixa sladdarna (ja, jag vet precis vad jag pratar om). Eller ringa Bravida som va hos mig i början av året & fixade med elen. Det är 2 grejer hemma som har gått sönder och jag skulle vilja att de fixade det, då kanske man kan vara lite extra trevlig och fråga hur man ska göra med tvättmaskinen.

Hur som. Jag har fixat lite i vardagsrummet, visar det imorgon.

LOVE!

igår/idag & imorgon/idag

Idag (söndag) har jag sovit liiite för länge, men så blir det när man jobbar dubbelt. Bra dag annars. Mat på Burger King.. mindre bra kan ni tycka - fantastiskt tycker jag!
På kvällen blev det grill och god dricka. Cider och vodka lime. Kul att blanda drinkar hemma men måste erkänna att det är mycket roligare på jobbet när utbudet är större.



Grillade tomater är supergott, zucchini likaså! MUMS!


Imorgon (eftersom klockan är efter 1 så borde jag säga idag) ska jag ut på jakt efter ny tvättmaskin, en toppmatad får det bli, de är mindre (viktigast) & billigare. Idag försökte jag koppla ut den gamla och det var omöjligt. Jag ahr irngt efter hjälp som kommer imorgon. Jag ska även se om jag hittar ett vardagsrumsbord. Det är bra att slösa pengar innan semestern har jag hört =)

middagen i 3


Här gällde det att sitta och vänta på att maten skulle bli färdig. Jag är en sådan som gärna går upp var femte minut och kikar in i ugnen och tror att det då ska gå mycket snabbare.




Det gick inte snabbare utav att jag hade ansiktet framför ugnen, men till sist blev maten färdig ändå och jag kan lova at jag åt den med glädje. Jag älskar min mat, kanske för att jag lagar så sällan och det därför blir väldigt speciellt? För mig är salladen väldigt viktig, har den alltis som tillbehör, spelar ingen roll om det är korvstroganoff, wook, pasta, kött, fisk, fågel, lasagne... I need it!!




Jag åt liite för mycket lasagne för att kunna få i mig efterrätt också. Men jag åt upp halva och älsklingen resterande halva... Hans hela fick vara kvar i kylen. Kanske frukost imorgon innan P-mötet?



Efter maten blev det musik och sång. Jepp, gamla favvlåtar med lyrics, bara att sjunga med! Nu ska jag nog också gå och snarka...

Eric Amarillo & Glitter

Nu ska jag ta min fantastiska bil ner på stan, köpa mig massa bitar sushi & sedan äta det hemma.
Därefter ska jag dammsuga & sedan fixa mig för att jobba på BJ. Ikväll kommer Eric Amarillo dit. Åh herre. Jag har tröttnat sååååå på hans låt "Vill du ligga med mig.." så jag ser väl inte direkt fram emot det här. Men jag kan tänka min att det blir en grym kväll i övrigt.

Inatt var det bra, inga problem alls. Bara en kille som hade lite skev världsbild. typ.
Min kollega frågade honom: Om du köper en tröja på JC & den blir stulen efter ett tag. Tror du att du kan gå tillbaka och kräva en ny tröja eftersom det är helt sjukt att någon tog den?
Då blev killen lite tystare men sa gärna sista ordet "Det är ändå helt sjukt att jag har betalat för en drink som jag inte ens hunnit smaka och så tog någon den & ni vägrar ge en ny"
Åh men snälla, gå hem!
Men det var ok, han va inte otrevlig, bara lite dum, det kunde varit värre - det vet jag.


FÖRESTEN!!! Ni måste komma förbi Glitter i ST:Per-gallerian imorgon!! Vi har överraskningspåsar. Helt sjukt bra deal! Det är 8 varor till ett värde upp till 500 kr (450 - 550 kr) och nu kan man köpa den lyckopåsen fr 50 kr och jag lovar att det är värt det. Snygga varor. Håraccessoarer, scarfs, örhängen, halsband, armband, väskor.... Det kan vara allt möjligt. Om man inte gillar allt själv så kan man ju ge bort till någon annan!! Kom förbi vettja!!!

Gäller alla


Jag står upp



Eller helt enkelt för att de sätter sig i jobbiga situationer själva.
Men jag vet att styrka inte är att aldrig falla, styrka är att resa sig upp varje gång.

Kärlek till er från mig!
Nu ska jag iväg & jobba lite nattklubb. Va ledig i onsdags men jobbade förra veckan, känns som om jag varit ledig suuuperlänge, saknar folket där!

RSS 2.0