guess what

Nämen. Gissa vem som va fram i min bar till just mig och handlade igår...
...
Jepp, hon som skulle slå sönder mig. Haha, lite kul. Det fanns 3 barre till att välja på eller att gå till andra personen i min bar, men hon ville så gärna handla av mig. Ajja, jag låtsades som ingenting, log, sa hej, tog beställning och bara småskrattade..

Och så va en kille fram och frågade om jag inte kunda bjuda honom på något. Va!? - Ja, men kan du inte bjuda mig på något, frågade han.
Nä, varför skulle jag göra det?
Ja men, om du bjuder mig på något nu så kanske vi ses senare och då kan ju jag bjuda dig på något som jag har.
Men du skojjar väl med mig nu? Jag kan verkligen inte bjuda dig på något!!!!

Sedan så var det ju tjejen som köpte en öl (52 kr) men enbart enkronor och en femma. Jag suckade verkligen så synligt jag kunde och började räkna. 54 kr låg det där. Och vet ni vad. HON TAR DE 2 KRONORNA!!!!! Det finns en oskriven regel: DRICKSA!!! I vissa länder räknas dricksen ut och står på kvittot. Så är det inte här, men här förväntas människan kunna tänka själv. Hon har alltså gått runt med den där tunga mynthögen i fickan/väskan... Kul...


Slut med studentskivor för det här året. Imorgon har jag tagit ledigt även om jag skulle kunna jobba, jag är ändå ledig från Glitter på torsdag, men NEJ, det räcker. Ikväll ska vi ses på BJ, äta lite, dricka lite & sedan gå ut. NAJS!

Jag ljög

men nu säger jag sanningen. Jag är inte färdig med studentskivorna, imorgon ä det den sista, inte bara för mig utan för alla. Jag njuter. På onsdag har jag sagt att jag vill vara ledig, då är det studentfesten, som om alla skivor är samlade för en enda stor fest. Jag ställer alltid upp, se, imogon jobbar jag ju från 7 istället för att vara helt ledig eller åtminstonde få börja 22.00.. Men jag klagar inte, jag jobbar med grymma kompisar och tjänar pengar - after all så är det den sista. Men på onsdag, nä, dä får de hitta någon annan som ställer upp.

3 för 2

3 FÖR 2 PÅ HELA SORTIMENTET - PÅ ALLT I BUTIKEN!Kom in till oss i ST Per - Gallerian!!!

Jag ska slå sönder diG!

oj oj oj.
Jag kan inte förklara känslan, ikväll jobbade jag min sista skiva. UNDERBART!! Nu är det bara vanliga helger kvar & så sommarens onsdagar för min del - I LIKE!

Kvällen ikväll började INTE bra. Från det att jag stämplade in så var det bara stress, inte tillräckligt bra förberett. Mycket folk, jobbigt folk. Men det är bara att köra. bredvid mig i baren står en gäst & tjafsar med en kollega, inget ovanligt, men det speciella var att hon anklagade oss (henne) för att orsakat hennes kompis för ett epilepsianfall. Whatever. Så mycket skit som det kommer från dedär odjuren så är inget konstigt längre.
Samma tjej kommer till mig en liten stund senare, jag hade precis hunnit öppna min bar. En kille beställer 2 shots. Jag vet att ena är till henne så jag ger honom bara 1 shot & säger att han inte får ge till henne. Han förstår - inte hon. Hon tar hans. bla bla bla. Jag får ett fint kvitto:Såna kvitton får man hela tiden, man får skit hela tiden. Men hon, hon... henne ville jag slänga ut med huvudet före. Jag såg henne inte resten av kvällen.

Lite senare. Kommer fram en kille & en tjej. Jag nekar killen, han vinglar, har en konstig blick & ser bara väldigt full ut. Jag serverar vatten. Han är tyst. Tjejen accepterar det inte & ifrågasätter. Då vill hon ha en öl.  "jag kan servera dig en öl men du får inte ge den till honom, om du gör det så ber jag vakten slänga ut er båda & det skulle vara onödigt". *blablabla* Hon får en öl & slänger pengarna på mig - OM jag blir arg. Men jag har lärt mig att räkna till 10 så jag är lugn. När jag vänder mig om säger hon j*vla F*tta! *Ursäkta, vad sa du?" "Inget".. "bete dig, annars åker du ut"....
vad säger hon då, jo : JAG SKA SLÅ SÖNDER DIG
Återigen, men den här gången räknar jag till 5 bara. "usäkta"
"jag ska slå sönder dig"
"A men gör det då!"
Jag letar & leta men hittar ingen vakt, hon hinner gå.
Nästa gång hon kommer till baren hämtar jag en vakt & Hon åker ut direkt.

Jag är snäll, väldigt snäll, irriterad osm satan men snäll. Fast man ska passa sig, jag har min gräns.
Att hota någon är inte OK! Jag blev inte rädd för henne, men hon ska bete sig. Jag blir förbannad! Jag kunde sgat mycket, gjort mycket, men jag orkar inte lägge ner energin på idioter.
Från och med nu kallar jag på vakten direkt. Jag orkar inte tjafsa & förklara. Säger jag något så är det så, PUNKT!

Hela tiden får man visslingar, skrik, bankningar på baren... bla bla bla... Shit, när jag tänker efter så har man tagit så mycket skit där. Hur in i hela friden kan folk.


Men ja. Nu ska jag sova, imorgon är det Glitter & så BJ på kvällen, & så Glitter på lördag & så bj på kvällen.

Söndag: LEDIG! Mamma-time

ikväll

Ikväll är det guld. Guldaccessoarer. & ett linne i en fin orange/röd färg - så olikt mig att ha annat än svart. Allt är så olikt mig. Typ. Nästan. Jag ska ut & äta, jag & min kära. Hodja eller Tilltugg, får se. Vi båda gillar plockmat, meze.

Det har varit en härlig dag full med tvätt, städ & annat fix. Det va på tiden att plocka ner påskpyntet också.

Imorgon fortsätter jag jobba, Glitter, sen BJ, osv....

lite kort om mycket

Jag kommer fortsätta blogga snart, I will. Men just nu är jag så trött och den lilla lediga tiden jag har vill jag inte spendera på bloggen.

Hittills den här månaden har jag jobbat 86 timmar på BJ bara, när månaden är slut så har jag jobbat 105 timmar på BJ. Då ska vi inte glömma att jag kört på på Glitter också..
Varför frågar så många "vad jobbar du för, vad sparar du till?". Jag hänger inte med där. Måste det vara något säskilt man jobbar för & sparar till. Är det inte bra att bara ha pengar, om det skulle dyka upp något trevligt, om det skulle hända något oförväntat?
Förra månaden jobbade jag drygt 80 timmar på BJ bara och det känns superbra nu i efterhand. Snart är det semestertider och så finns det lite grejer jag vill göra i lägenheten också..


jajja. Men imorgon/idag/onsdag är jag ledig både från Glitter & BJ. NICE! Jag har bokat tvättid (finns en hel del kan jag säga) och senare mot kvällen ska jag ut & äta & ta några drinkar.
Nästa vecka på tisdag ska jag ha trevligt med ett gäng från BJ.

LOVE!


Jag checkar ut

Frökusar, I love it!! Godaste brödet. Skinka tomat & ost, in i mikron.
Avokado <3Med denna väldigt sena frukost lämnar jag er ett litet tag. Jag ska åka bort snart. Allt är färdigpackat, en ICApåse räckte för min del. 4 dagar i en byhåla, behöver inte så mycket saker.
Allt är städat här hemma, bara dammsugning & byta sängkläder kvar - man vill ju komma hem till ett fräsht hem. Skulle vara snällt om någon ville komma hit & ta hand om tvätten under tiden bara (a)

Självklart har jag med mig kameran.

Eftersom vi flyger på kvällen och landar inatt så får jag ha på mig jeans, T-shirt & en tjockare kofta. Hade det varit på dagen skulle det blivit shorts - sommaren är bra härlig!

LOVE! (Puss Maria)

här idag, där imorgon

ajja, inget jag kan göra åt det nu. jag ahr lärt mig att ta tag i saker i tid, nästa år fixar jag det här.

På fredag åker jag bort, 4 dagar bara. Ska till en liten by i serbien, 1 500 invånare. Jämför det med Årsta som jag bor i nu, 8 000 :D haha

Kommer bli härligt!

jesus

nu har jag tvättat bort ansiktet & tagit av frisyren.GOD NAT

Om sanningen ska fram

... vill du ligga med mig då?

  

  

Om jag lyssnar mer än pratar
Inte talar om mig själv
Om jag säger du är vacker
Men att det spelar ingen roll
För skönhet finns inom oss
Om jag ljuger om sånt där
Om jag säger det går bra nu
Men inte talar om mitt jobb
Om jag ger dig mina tårar
Men är stark när du är svag
Spelar sweet home alabama
På en lägereldsgitarr
Om jag är säker på mig själv
Men aldrig är för självgod
Om jag är en alfaman i sängen
Men aldrig bråkar

Vill du ligga med mig då
Om sanningen ska fram
Vill du ligga med mig då
Vill du ligga med mig
Vill du ligga med mig då
Om sanningen ska fram

Om jag inte är så svartsjuk
Inte håller dig så hårt
Om jag inte är så macho
Men försvarar dig ändå
Om jag ljuger om min barndom
Säger att den varit svår
Väcker modern i ditt hjärta
Leker mamma pappa

Vill du ligga med mig då
Om sanningen ska fram
Vill du ligga med mig då
Vill du ligga med mig
Vill du ligga med mig då

Om jag alltid håller med dig
Fast jag tycker du har fel
Om jag låtsas att jag bryr mig
När du köper nya skor
Om jag skrattar på rätt ställe
Fast du inte är så kul
Om du tror att jag är farlig
Kanske tänder du på det

Vill du ligga med mig då
Om sanningen ska fram


Om vi på något sätt struntar i "vill du ligga med mig då" så är låten helt fantastisk!! Det är så det är... förstår ni? KOmigen nu, det måste ni göra...  Vilken falsk värld vi lever i..
Jag är trött på att le. Jag vet att jag jobbar inom serviceyrket där det är sjukt viktigt med bra kundbemötande eftersom jag inte jobbar över telefon utan face to face. Men ikväll tog jag ledigt för att gå på konsert med pappa. Jag kände en inre press att gå ut eftersom jag måste passa på när jag är ledig. Hur som helst så träffar man massvis med människor, många man egentligen inte känner, men jag log, jag log & jag hälsade, ibland stannade jag till och sa några ord. Jag måste. Jag vill inte bli "kolla henne, vem tror hon att hon är". När jag står bakom baren är jag riktigt jäkla snäll, bestämd & kanske hård, men snäll. När jag är ute på min arbetsplats fortsätter jag vara snäll. men jag ivll bara vara ute, vara anonym, dansa, dricka, skratta, sjunga, hoppa... Jag vill kunna göra allt utan at hela tiden stanna till & le. Jag får ont i kinderna. Lägg av.


ÄÄäääsch.


slut


pippi blir snyggDen här gången hade jag 4 flätor i håret & såhär blir det när jag tar ut dem :)

Nu Glitter, sedan BJ, & så Glitter, & så BJ.........

LOVE

pippi blir snyggDen här gången hade jag 4 flätor i håret & såhär blir det när jag tar ut dem :)

Nu Glitter, sedan BJ, & så Glitter, & så BJ.........

LOVE

New Arrivals

Kolla in den nya kollektionen HÄR!

Jag kan ju inte påstå att de har valt att visa det bästa på hemsidan, men alla har olika smak.

Det har kommit supersnygga ringar, ni måste verkligen kolla in dem i butiken. Egentligen är det inte en & samma kollektion, det är Aquatica & Lady Rock 3. Ni kanske hör på namnet att grupperna är olika. Lady Rock 3 är min favorit mellan dessa 2.

Jag länkar återigen till Marias Blogg & hennes bilder HÄR! Maia har tagit flera bilder och lagt upp. Jag vet, hon är bättre än mig på att ta kort & lägga upp ofta osv, därför länkar jag till henne!! Maria är bäst!25% på valfri vara om du blir medlem & fyller i Uppsala S:t Per HÄR!


designkollektionen KRYDDSTARKT

"Kollektionen KRYDDSTARKT är resultatet av två veckors intensivt skapande på fabriksgolvet i Indien och Vietnam. Idén var att skapa roliga, oväntade saker som sticker ut och där hantverket är i fokus. KRYDDSTARKT finns i 8 st utvalda varuhus med start den 5/5 2011 så långt lagret räcker.

Den 4/5 kl 18.00 vill vi önska dig som IKEA FAMILY medlem välkommen på förhandsvisning av den unika designkollektionen KRYDDSTARKT. Ta chansen att bli en av de första att kika närmare på vårens hetaste kollektion. Du får dessutom första tjing på produkterna som finns i en mycket begränsad upplaga. Under kvällen bjuder vi på musik, snacks och skickar dessutom med alla som deltar en liten goodie-bag."


DET ÄR SÅ JÄKLA TRIST ATT JAG INTE KAN GÅ. Jag skulle behöva lite färgklickar här & var... Egentligen är det lika bra att jag jobbar imorgon för jag har shoppingförbud.

(Klicka på bilderna för att se dem i större format!)

ledig arbetsdag

Idag & imorgon är jag ledig från Glitter. Visst är det skönt med ledighet men nu ska jag till BJ & jobba på studentskiva nr 6!

Först har jag lite annat att fixa så jag ska till kära Glitter ändå nu!

 


Hej då på er. På bilden ser ni dagens outfit :)


egen sushi!

men MUMS va gott!!
Jag älskar ju sushi, äter det en gång i veckan (försöker göra det iaf.)!
Ikväll blev det home made. Första men inte sista gången.

Det var superlätt & gick jättesnabbt. Det enda som tog tid var att koka riset & låta det svalna.
Eftersom det va oplanerat så hade jag bara gurka, morot, avocado & crabfish i rullarna & så självklart lax också. Nästa gång ska jag nog köpa tonfisk bland annat & annat att fylla rullarna med.30 bitar blev det30 bitar är ungefär 20 bitar för mycket för mig, hehe. Tur att vi va 2 som delade men det blev ändå bitar över. Jag ska äta dessa till lunch!! Ingefäran va jag lite skrajj för eftersom den va lite rosa men den smakade som ingefära ska smaka!!

Nu sova!!


sista april, ett nytt liv

http://akademiska.se/templates/webbislist____49503.aspx 

 • Föräldrar: Jenny Pettersson & Lars Hovryd
 • Kön: Pojke
 • Namn: 
 • Datum: 30 april 2011
 • Tid: 12:08
 • Vikt: 2740 gram
 • Längd: 49 cm
 • Hemort: Uppsala
 • Ett jättestort tack till all personal som hjälpte till före, under och efter den långa förlossningen av våran lilla kille.  Jag är såååå lycklig!! Stort grattis till min chef!! Äntligen är Lill-lars här, vår Glitterbäbis :D

  hur kul

  SÅ KUL!


  (Blocket, 1500kr)

  RSS 2.0