Kundtapp



Det visste jag redan! Synd bara att alla som jobbar i t.ex. butiker (vilken som) inte vet att de förlorar kunder när de är ointresserade och inte visar någon service-mindness


tänk på den ni

Tänk på det här så får ni svaret imorgon eller på fredag. Intressant.

Vad är största anledningen till att företag förlorar kunder?
Vilka olika skäl finns det? (självklart massa olika, men de största skälen)

WOW!

Relationsmarknadsföring är inte bra bara för företagen utan även för konsumenterna/kunderna.

Man ska alltid se till kundens behov - då når man lönsamhet!

Det där med relationsmarknadsföring är bäst i längden. Jag blir så glad när jag hör det ordet för när jag tänker efter så är det så vi jobbar på Glitter, vi bryr oss om kunden, kunden kommer först. För att tjäna pengar i ett företag så måste man jobba lite och man an jobba på olika sätt, man kan satsa olika mycket pengar och energi och lägga ner olika mycket tid. Men inget sker över en dag. När man tänker på kundens bästa så är det för ens eget bästa!

En bra affär har 2 nöjda parter, som ett bra förhållande, en bra relation, båda sidorna ska må bra.

Man kan förlora en partner och gå till nästa, man kan byta ut nästa mot en tredje och sedan förlora den, likaså med den fjärde osv. Till sist får man ett dåligt rykte och ingen vill ha med en att göra. Man kanske mådde bra i början och gick från gammal till ny, men man slutar med ingen alls.

Det här är jättekul! Jag har hittat rätt!!

Sprid detta och rädda ett liv!

En vanlig grillkväll snubblade Ingrid och ramlade.
Någon erbjöd sig att ringa ambulansen, men hon övertygade alla, att allt var ok med henne, och att hon bara snubblat p g a sina nya skor. Hon var dock lite blek, så hennes man hjälpte henne, borstade av hennes kläder, och gav henne en ny tallrik med mat. Ingrid festade tillsammans med dom andra, resten av kvällen.
Ingrids make ringde senare och berättade att Ingrid skjutsats till sjukhuset senare på kvällen, och att hon avlidit kl 23.00!!!
Hon hade fått en stroke!!
En neurolog sa, att om en patient som råkar ut för ett slaganfall, får läkarvård inom 3 timmar, har man stora möjligheter att rädda personen. Det handlar om att vi alla behöver lära oss att se tecken på stroke, och att kunna ringa ambulans och vidarebefodra dessa informationer, så att patienten snabbt kan få rätt behandling. En snabb test består av 4 steg.
1. Be personen att le (det går inte).
2. Be personen att säga en hel mening
3. Be personen sträcka upp båda armarna (det kommer inte att fungera helt).
4. Be personen sträcka ut tungan (den kommer att rulla sig eller vrida sig i munnen).
EN KARDIOLOG (hjärtläkare) HAR SAGT, ATT OM MAN SPRIDER DENNA VETSKAP, TILL SÅ MÅNGA MÄNNISKOR MAN KAN, SÅ KAN VI VARA HELT SÄKRA PÅ, ATT VI BIDRAR TILL ATT RÄDDA LIV, KANSKE T O M VART EGET..... Vi vidarebefordrar dagligen massor med "blask", så nu kan vi också fylla ledningarna med något extremt viktigt!!! Om du tycker lika, kopiera helt enkelt detta, och hjälp till att rädda liv



ACT FAST!!!


25% på ALLT



Mina vänner, kända och okända, nära och kära, gamla och unga, om ni inte har gjort det här än så är det på tiden nu. Ni kommer ångra er när vi har clubkväll och ni inte är medlemmar. Det kostar er inget. Det enda ni behöver göra är att fylla i några få rutor, det tar max 1 minut (jag lovar).

HÄR!!!

Vi bjuder på något gott, ni får en massa tips på hur ni t.ex. kan göra den dåliga hårdagen till en fantastisk hårdag på bara ett nafs, ni får handla billigare än de som inte är medlemmar och inspirationen bara flödar...


Glöm inte heller att komma in och kolla på våra nyheter som kommer in då och då!



Marvelous!!

Gå in på http://thebeautydepartment.com/ och få en massa bra tips om frisyrer, smink, naglar och mycket annat! Jag är särskilt förtjust i håravdelningen och kikar gärna in de gamla inläggen.


wow



Vilken härlig söndag det va. Dit vill jag igen

Nyheter i butik!!


KOLLA HÄR!

Massa snyggt!

jobba ikväll?

Vilken totalt värdelös dag. Usch!!! Avskyr att vara ledig på vardagar, särskilt de första dagarna i veckan (som jag i princip alltid är). Helger är bättre att vara ledig på, då är även vänner lediga!!

Hur som helst! Eftersom jag inte tycker om att vara ledig dessa dagar så tackade jag ja till att jobba idag! Dumt av mig kommer jag på nu i efterhand. Jag börjar 16.30 och slutar...... typ.. 02.00 eller 03.00. Vet inte säkert när vi är färdiga, första gången jag jobbar på nation. Jag gör det verkligen inte för pengarna för då skulle jag vara dum, utan mest för att det kan bli kul, vi är några stycken från BJ som ska jobba där ikväll!!!

Ångrar mig lite för att jag hellre skulle sitta hemma och plugga och umgås med älsklingen, han avskyr ju att jag jobbar helger/kvällar/nätter - det är ju då man ska vara ledig och umgås. Lite håller jag med honom.



be happy!


Tack Stationen!

Tack för igår Stationen!
Tack för fantastisk service och underbart god mat!



Det började med ett glas hemma medan vi fixade oss.

Jag valde att ha på mig lite finare smycken, äkta. Både halsbandet och örhängena har jag fått från älsklingen. Örhängena fick jag på första första dejten med motiveringen "precis varje gång jag har sett dig så har du haft på dig örhängen som syns, som man lägger märke till eller nagellack i alla möjliga färger. Så jag tänkte att du skulle gilla de här...." Kul att han la märke till det =) Men nu är jag trött så jag har aldrig nagellack längre (nästan). Halsbandet fick jag när jag fyllde 20 år. Bilden är dålig så halsbandet syns inte så bra, det är en liten pärla som smycke.



Vi kom lite tidigare än kl 20.00 till stationen så vi satte oss i baren tills vi fick vårt bord klockan 8.
Till förrätt tog jag "kantarellmacka" och älsklingen tog pilgrimsmusslor. Vi tog även ostron, någon gång måste vara den första.
Varmrätten va fantastisk; Halstrad laxrygg för min del, aldrig smakat godare laxrätt tror jag (i Sverige). Killen min tog Tournedos Rossini, oxfilé & anklever. trots att min lax med tillbehör va fantastisk så ångrar jag mig lite att jag inte tog samma som han, köttet smälte i munnen!
Efterrätt var det bara jag som tog, chokladtårta med glass - mums!

Servicen går inte att klaga på, alla va hur trevliga och duktiga som helst, inte ett enda negativt ord har jag angående servitriserna/servitörerna/bartendern.

Däremot så är jag lite besviken för att de inte kunde göra en sak som jag bad om. När jag ringde tidigare under dagen och bokade bord så frågade jag även om de kunde göra något särskilt med efterrätten.  Jag sa att jag ville beställa Tiramisú och frågade om de kunde lägga den på en lite större tallrik och på den skriva (med chokladsås eller vad de än har) två korta meningar. Personen i telefonen kunde inte lova mig något men sa att de skulle försöka lösa det. Tyvärr gick det inte när jag väl på plats frågade. Jag bad inte om något särskilt, som när man beställer tårta från Ofvandahls/Fågelsången, utan att de enkelt skulle skriva på tallriken bara. De kunde tagit plastfolie, vikt & klippt litet hål och skrivit med det..

Fast jag är inte arg. Jag lämnade restaurangen med bara bra minnen ändå!

2 år igår

Jaha. Så nu börjar jag bli gammal. Jag är för trött människa för att vara ung, för tydligen så ska man vara pigg när man är ung. När jag va ung så va jag inte död på morgonen trots att jag bara sovit 3 - 4 timmar, men nu är jag slut, helt slut, slut i själen, slut i kroppen. Utsliten. Äntligen är dagen över. Nu är det bara kvällen/natten kvar och så Glitter imorgon, skönt att söndagspasset bara är 4 timmar.

På kvällen så ska jag ut och äta, blir nog Stationen. (reservation för ändrade planer). 16/9-09 är dagen då jag och min älskling gick på vår första dejt så på söndag ska vi fira att han har stått ut med mig i 2 år (eller jag med honom?)



Jag är sååå glad att MC-säsongen är över, att gå hemma och oroa sig är inte kul. Idag va sista dagen (hoppas jag iallafall)

åh nej

Ikvälll gick det snabbt att stänga.
Innan jag lägger mig & sover så vill jag visa er en bild:



Eeeh.. Varför sa jag att jag kan jobba i utebaren imorgon? Kan man ta tillbaka det tro =/

Me, myself and I

Ibland så är det här det bästa i livet - JAG!



Jag åkte till City gross för att handla lite... Lite tänkte jag. Man tror nog inte att jag går på allt eftersom jag själv är en säljare och vet hur det funkar. Men sanningen är den, säljare vet bäst, nästan, oftast, vi säger som det är, vad som är bäst för kunden. Och så är det. Köper man 2 påsar kroketter så sparar man faktist 5 kr! Så varför inte köpa 2 då och ha en i frysen till nästa gång man blir sugen? Hur som helst. Lite blev mycket och påsarna var tunga. Kul att systembolaget va öppet för jag va sugen på ett glas vin eller 2. Så det blev lite där också.


Här sitter jag i min ensamhet tillsammans med en hel värld egentligen och jag har det såå bra.



Idag frågade min chef mig om jag är lycklig. En konstig fråga egentligen, fast jag vet inte varför. "Du verkar vara så himla lycklig" sa hon och jag blev ännu lyckligare.


Trevlig kväll alla ni!!!

Om jag kollar in i kylen en gång till så kanske.....



Ja, jag undrar...

Fullt upp




Igår kväll startade jag den första maskinen och när tvätten var färdig så hängde jag det på tork. Sedan blev det för sent för att fortsätta tyckte jag. Idag har jag tvättat 2 maskiner till, dammsugit och hängt lite saker från klädställningen i sovrummet in till garderoben, sådant som är för somrigt för att hänga framme.

Jag va i tvättstugan igår för att boka tvättid men den första möjliga för mig är på måndag nästa vecka. Så jag tog den tiden. Jag har tvättat alla kläder hemma i maskinen men alla sängkläder, handukar och annat stort sparar jag till måndag, sådant kommer ta tid att torka hemma.

Mellan tvättningarna (kan man säga så?) har jag duschat och tagit hand om mig själv lite. Nu ska jag sminka mig & byta om för att sedan ta mig ner till stan och träffa en vän, hon slutar skolan 17.00 idag så vi ska mötas 17.30.. När jag kommer hem ska jag plugga. PUNKT SLUT! Jag får använda datorn endast om det har med kursen att göra!




Ledig dag & ledig helg



Men dessa lediga kvällar/dagar är underbara. Jag känner lycka trots att mitt humör egentligen inte är det bästa. Tacka Gud för Statoil och bilen!
Jag såg att jag är ledig första helgen i oktober, jag jobbar varken fredag, lördag eller söndag på Glitter - MEGALYCKA! Det är inte så att jag inte trivs på jobbet, det gör jag, men alla behöver väl en helt ledig helg någon gång? Jag har ingen sådan på schemat men bad chefen fixa det. Så jag drar iväg till Sthlm till Magdalena.

Men inte än. Den här helgen jobbar jag varje dag på Glitter och självklart på BJ också.

B to the uddah


success is not the key to happiness
happiness is the key to success.
if you love what you are doing you will be successful.




25% på ALLT!



Så ser mailet ut som man får om man är medlem och registrerad hos oss på Glitter i StPer-Gallerian!!! Om ni inte är medlemmar så borde ni skämmas! Men jag dömer er inte. Kom in till oss klockan 15.00 och bli medlem på plats så får även du 25% på allt och en inbjudan nästa gång vi gör något roligt (snart, snart)! Förutom det att Jag & Maria är på plats och visar er en massa bra grejer så bjuder vi även på godis! T.ex så kostar vår snygga poncho 249 kr men ni kan köpa den fär 187 kr på lördag!!! HELST SJUKT BRA PRIS! det är bara ett exempel, i butiken har vi flera bra saker!

Top Collection

Det här är inte allt. Det finns en massa fina örhängen, några armband till och för att inte tala om ringar - WOW! Top Collection har den här gången även 2 snygga, lackade väskor. En i svart och en som är röd, orange & rosa. Kom gärna in till oss på Glitter i StPer så visar vi Er gärna våra nyheter och annat!










Klicka HÄR för att se lite annat nytt, vinteraccessoarer, bl.a. ponchos!

Ditt klotter avslöjar dig

Innan ni klickar på länken så vill jag att ni tänker efter..

"Sitter du och väntar i telefonkö, eller lyssnar på en tråkig föreläsning med pennan i handen? Då är det lätt hänt att du tanklöst börjar klottra på papperet du har framför dig. Men vad du väljer att klottra avslöjar dig.

Det handlar både om vad man klottrar och på vilket sätt man gör det.

Många av oss tenderar att klottra samma saker återkommande. Känslostyrda människor som söker harmoni och strävar efter uppskattning tenderar att använda runda former och kurviga linjer. Jordnära praktiska typer tenderar att använda räta linjer och fyrkanter
."

Tänk efter nu, VAD BRUKAR NI KLOTTRA? Något speciellt?

Länk: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13611717.ab

Lite kul.


mörkret har fallit

Ibland får jag höra att jag tänker för mycket, för långt, för länge, för djupt, för invecklat, för mycket utanför allt... Jag kan inte bara höra och låta vara, jag måste analysera, jag måste fördjupa mig, jag måste komplicera... Det kanske stämmer, jag vet inte. Men. Hur ska man göra då när man får höra något, när någon säger något? Man måste tänka, man måste försöka förstå, man måste förenkla det, lösa koden. Jag vet inte... Men jag tänker, jag tänker så hårt jag kan och jag kommer inte fram till något bra, inget som känns bra, inget som känns rätt. Det är så fel.

Men jag vet inte vems fel.
och kanske är det rätt, kanske är det bra att få veta.

speechless


The times I have the most to say are the times I can't talk.





I can fly, but I don't know when and where



if you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.




.


Förr, när jag va liten

Ja, jag minns det som igår. Jag hade den på min MP3 och lyssnade alltid på den, den gick på repeat. Jag tränade på stan och bodde hos mamma och pappa. Jag gick alltid till och från träningen och den här låten var nästan den enda jag hörde.



Den är så jäkla bra, den bästa jag hört... Jag tycker fortfarande om den, inte som då kanske, men mycket

Igår i bilder

På jobbet hade jag på mig guld & pärlor. Armbanden (syns inte på bild) va så snygga, "sötvattenspärlor" och större guldspänne. Inte min stil egentligen men det va snyggt!


Jag beställde en Appeltini men fick något som liknade vanlig Martini men smakade som varken det ena eller andra.


Till Afterworken bytte jag outfit, tog på mig ett eget halsband (från koatien)


Plugg & afterwork

Jag har börjat plugga. Eller snarare kolla igenom boken för att se vad jag har framför mig. Framför mig har jag en tjock bok, en enorm bok, en hemsk bok, en tung bok, en riktig bjässe som jag ska ta mig igenom. Damn!



Jag tror på mig själv och vet att jag klarar allt bara jag verkligen vill det och kämpar. Men här börjar jag faktist tveka lite. Jag läser en halv sida, det går långsamt, när jag är på andra halvan av sidan så har jag glömt första halvan eftersom jag har stött på ett svårt ord jag måste förstå.


Nä. Nu ska jag sminka mig & sedan åka till jobbet.
Igår va jag på After Work med Maria, Rafal, Elin, Johanna och Linn. Glittertjejer alltså! Det va supermysigt, verkligen roligt. Det måste vi göra om snart!

Marknadsföring

Marknadsföring.
Ja, så heter kursen.

Principles Of Marketing.
Ja, så heter boken.

Vedrana Ilic.
Det är jag

Vedrana Ilic.
Hon har inte skaffat en bok än och har fortfarande inte bestämt sig vilken grupp hon vill tillhöra.

Jag ska se till att gå med i en grupp ikväll för imorgon eller på onsdag ska jag köpa en bok och jag vill sätta igång med allt SNARAST.

Dagen har jag spenderat på stan med min syster och mamma och sedan har jag varit hemma hos min syster hela kvällen. Bland annat så hjälpte jag henne med att sätta upp en hylla men det gick inte ritkigt som tänkt. Sedan satte jag upp lister i barnrummet. Härlig dag. Nu ska jag duscha och sedan sova. Imorgon blir det jobb och till middag ska vi göra sushi hemma, så kul!

På lördag kommer mosters älskling hem från en lång semester i Kroatien, jag har saknat henne, hoppas att hon gillar sitt nya rum!



nytt blir nyare

Jag vet att jag har bytt stil i vardagsrummet 100 gånger en det är sådan jag är.



Jag älskar det just nu. Ska nog byta gardiner lite längre fram också, när hösten är här och jag vill ha något att göra.

Den här bilden har ni redan sett men här får ni den igen:




HALLEN:



Yes. Pallen har förflyttats från vardagsrummet till hallen. Ovanför har jag spikat upp tavlan som jag visat er förr och framför har jag lagt en snygg trasmatta från Hemtex (köpt igår). När jag tittar på bilden så kommer jag på att jag nog inte vill ha tavlan där utan en väggmålning. Fortfarande ett träd, men på hela väggen/hörnet och inte en tavla bara.. Äsch, det får jag ta tag i senare.
Byrån som stog i det hörnet tidigare står fortfarande i hallen men 3 meter åt sidan bara, närmare sko-/hatthyllan.


Sitter ivrigt och väntar på att få idéer till sovrummet, kommer nog bli något bra kan jag tänka mig.

DAGSLÄGE, AKUTLÄGE, TOPPLÄGE, UNDERLÄGE, SIDOLÄGE, DÖDSLÄGE

Det börjar bli farligt känner jag, värre för varje år. Ungefär. Jag vet att jag är ung men jag känner mig gammal. Jag klarar inte det jag klarade förr. 4 år har gjort sitt, 4 år på krogen. Usch. Men jag vill inte sluta. Måste lära mig jobba mindre bara, Ett steg i taget.

Med andra ord: dödstrött!

Grym dag på jobbet idag, våra kunder va de lyckligaste i någon butik i landet! Inte nog med att vi har 3 för 2 på ALLT så hade vi just idag även 25% på hela köpet mellan 15.00 och 17.00. Sammanfattat: Om man tof 3 varor t.ex så fick man en gratis och de andra 3 fick man hela 25% rabatt på. GRYMT! 3 för 2 har vi till och med på måndag om jag inte minns fel (vilket jag hoppas att jag inte gör).

Jag är ute efter en snygg trasmatta till ett bra pris. Inte över 500 kr. Helst under 250 kr. IKEA har ingen snygg. Åhlens och Hemtex har några som ser fina ut på internet. Ska se om mamma eller mormor har något i källaren också..

Nu ska jag lyfta på benen och spela lite spel, ikväll böjar jag 22.00. Ska nog försöka samla energi så jag orkar platta håret.


Kärlek till er!

lexington

typ något sådant, men inte, men lite




hörs ;)

god natt

Jag är slut som människa. Imorgon är jag ledig på dagen och jag har för tillfället inga planer alls. Om jag däremot inte minns fel så ska jag lämna Nikita till familjen i Söderfors som ville ha henne, som har tid för henne och vill ta hand om henne. Antagligen hör de av sig imorgon som tänkt. Förhoppníngsvis.

Jag lämnar er med det här inlägget och vi möts imorgon med något bättre.




(syster och jag på bröllop i Serbien i maj)

Don't be my lesson


Vedrana nu

Om det inte slutar regna inom 5 minuter så får jag väl gå med hunden i regnet. Usch. Men I do what I have to do.

Jag skickade precis iväg ett mail till UNT Hemmafix. Jag frågade tidigare om de kunde hjälpa mig med sovrummet och de skulle försöka sa de. Så jag beskrev hur det såg ut och vad jag skulle vilja... Hoppas att de har mer idéer än jag och det tror jag verkligen, jag har följt deras blogg ett braaa tag och vet att de är duktiga.

Nu ska jag ut med hunden i regnet verkar det som. Jag menar, vem vill inte att en blöt hund kommer in i lägenheten & skvätter lite på väggarna och lämnar spår på golvet. Mmm

Nä.
Nu hund.
Sedan jobba.
Sluta tidigare än schemat säger för att hinna på
föreningsmöte.
Därefter P-möte på BJ

RSS 2.0