Förj*vligt

Just nu orkar jag inte göra något alls.
Jag ingen energi eller lust kvar. Jag har jobbat trippelt hela helgen och nu vill jag bara sova. Inte skriva tenta. Jag erkänner, jag ger upp. Satsar på omtentan istället. Säga vad man vill, men jag tycker att det är det rätta.

Idag va jag ledig men blev väckt tidigt av telefonen, 4 timmars sömn fick räcka. Jag åkte med syster & systerdotter till stugan, där va mamma & pappa. Mat & mys vid brasan. Mamma och pappa gick med mosters älskling och plockade kottar medan syster och jag låg i soffan och mös.

Sedan kände jag mig verkligen som en stadsbo (vilket egetligen inte alls är Jag), jag blev galen när jag såg en älg och sprang ut för att fota och filma.

När det nya året började så började jag även förstå och nu har jag accepterat läget. Jag känner mig.... sviken. Eller snarare besviken. Men det kanske är samma sak. Fast nu är jag glad. Mest ledsen för att jag inte accepterat det tidigare utan låtsas som ingenting.

Men hey. På lördag ska alla underbara Glitterbrudar komma hem till mig på middag & drink och sedan blir det utgång. Jag ska ha en "tack för tiden tillsammans, jag kommer aldrig glömma min tid med er och lycka till med allt i fortsättningen"-fest. Fy vad jag kommer sakna alla. :(


Nu ska jag öppna en 300G chipspåse och tömma den. Imorgon börjar jag 09:00 på Veromoda. sedan ska jag till Underbara Glitter på Hejdå-möte!


Hemtenta whaaat

Glömde visst lägga till. Idag var starttid och på söndag kväll är det sluttid. Jag blundar och tar ett djupt andetag. Jag ska göra allt jag kan och kämpa som aldrig förr för att hinna göra färdigt min hemtenta. Eftersom att jag har jobbat hela dagen har jag inte ens börjat. Imorgon & söndag får vara mirakel-dagar.

10 sidor PM. En bok som är 1000 sidor på engelska till hjälp.
Nu kanske ni tänker, men va enkelt,  Du har ju boken till hjälp. fast jag säger NEJ, det gör saken inte lättare, jag måste använda begrepp och modeller ur boken fast det enklaste sklle vara att skriva på "eget mänskligt språk" och egna tankar.

Jajja. Hejdå!

Dagen idag tar aldrig slut

Jag kom hem för 30 minuter sedan ungefär. Nu är jag ombytt och färdig för att åka till BJ, dagens tredje (3:e) arbetsplats. Trött, stressad och hungrig är jag just nu. Men lite mat i magen och jag är redo att köra. Tro mig när jag säger att jag är taggad. Jag är lycklig och idag betyder att allt går bra! Bättre än bra!

Kära ni. Vi ses.
Come on, just do it!


är våren här nu?

Jag dukade bort julen och fram kom våren. Vilken skillnad! Jag måste erkänna att julen va mysigare, med den härliga bordsduken som täckte bordet och hängde ner. Ljuslyktorna har jag kikat på jättelänge men inte vita och från MiqMaq! De skulle passa perfekt i vardagsrummet och vardagsrummets nya vår-stil (ja, jag tycker om att ändra hemma ofta). Sedan såg jag dessa vita på MIO och slog till direkt. de fick ta plats i köket tillsammans med det nya kakfatet från Mio.
Den svarta löparen är från Möbelhuset och i fejkläder, hur snyggt som helst. Lite dyrt för att vara fejk dock.
Eftersom jag gillade julduken så köpte jag idag en ny duk - svart. Svart som natten är underbart. men den är bara till för findukningar och speciella tillfällen, inte till vardags. Ska nog köpa en grå till vardags. Men hur mysigt är grått? Som om det inte räcker med gråa gardiner.. Får se vad det blir.

Egentligen hade jag andra tankar med kakfatet. Det skulle stå i toaletten - jepp, du läste rätt, toarummet!!! Lite kul tänkte jag, högst upp skulle det stå lite badbomber och annat i muffinsformat (finns på bland annat Lush & Citygross), på andra våningen skulle jag ha lite nagellack i roliga färger och längst ner lite smink, puder och ögonskuggor. Nytänkande är alltid roligt!

Jag har dukat fram våren men vädret har precis dukat fram vintern känns det som.

New England, släng dig i väggen

Googla brittfurn, kolla bilder.
Kärlek.
Eller Artwoods kuddar... mmm

Någon av er som lagt märke till Eightmood? Jag va inne på Mio för någon vecka sedan och upptäckte det fantastiska märket. Det var en blandning av lite allt möjligt, lite chabby chic/myrra, lite marint.. lite jag

hemmets konung!

Gårdagen spenderades med mamma. Åkte runt lite och handlade och avslutade dagen på gränbycentrum, lunch, shopping & fika. Mysigt! Sedan åkte jag hem till mamma och skulle hjälpa med lite saker men de hade inte rätt verktyg hemma så jag får åka dit igen idag med mina verktyg.

Igår skulle jag hänga upp min älgkrona på väggen men det gick inte som jag tänkt mig, den väger på tok för mycket så jag får försöka när jag kommer hem ikväll eller så.Tavlan som syns i bakgrunden ska bort och älghornen ska upp

Nu ska jag duscha och sedan ska ni få se köket...


konungen

Det känns som om jag har jobbat 2 månader i sträck. Idag var en härlig dag, jag sov länge och hann med mycket ändå. Utöver shoppingen så städade älskling och jag undan julen och jag inredde fram.... våren? Imorgon visar jag er härliga bilder på mitt fina hem som det ser ut just nu. Jag visar er även mitt bästa nya dyra fynd!

Vi ses imorgon

I pay my own fun, and I pay my own bills

Jag säger inte att jag är den enda men jag vet att jag är en av få. Med mitt driv och energi kommer jag komma långt. När jag vill något så vet jag att jag kan få det, kanske inte på en gång men jag kämpar tills jag når målet.

Question, tell me what you think about me?
I buy my own diamonds and
I buy my own rings
Only ring your cell-why when I'm feelin' lonely
When it's all over please get up and leave

Question, tell me how you feel about this?
Try to control me boy you get dismissed
Pay my own fun, oh and I pay my own bills
Always 50/50 in relationships

The shoe on my feet, I've bought it
The clothes I'm wearing, I've bought it
The rock I'm rockin', I've bought it
'Cause I depend on me

If I wanted the watch you're wearin', I'll buy it
The house I live in, I've bought it
The car I'm driving, I've bought it
I depend on me, I depend on me

All the women who are independent
Throw your hands up at me
All the honey's who makin' money
Throw your hands up at me

All the mommas who profit dollas
Throw your hands up at me
All the ladies who truly feel me
Throw your hands up at me

Girl, I didn't know you could get down like that
Charlie, how your Angels get down like that?
Girl, I didn't know you could get down like that
Charlie, how your Angels get down like that?

Tell me how you feel about this?
Who would I want if I would wanna live
I worked hard and sacrificed to get what I get
Ladies, it ain't easy bein' independent

Question, how'd you like this knowledge that I brought
Braggin' on that cash that he gave you is to front
If you're gonna brag make sure it's your money you flaunt
Depend on no one else to give you what you wantI'm better than that

Framför mig har jag några jobbiga dagar men fy vad det ska bli skönt. Faktist så tycker jag det. Ibland behöver jag "jobba ihjäl" mig lite och hamna i en annan värld med andra tankar för att sedan kunna slappna av och njuta. Jobbat idag, jobbar ikväll, jobbar imorgon, jobbar imorgon kväll, jobbar på lördag, jobbar på lördag kväll.. Ledig på söndag. Visserligen har jag tur och jobbar kortare pass på Glitter men jag måste ändå vakna.

Jag trivs på Glitter med Maria & Joanna. Trist att jag ska lämna dem. När jag tänker på att jag inte kommer jobba med dem mer, när jag tänker på att vi inte ska skratta tillsammans på jobbet och träffas så som vi har gjort den senaste tiden så blir jag lite ledsen. Men jag hade inget annat val än att säga upp mig från en grym arbetsplats med fast anställning. Jag måste utvecklas, jag måste göra något nytt och växa. På Glitter står jag still. På Vero Moda i Gränbycentrum kommer jag få mera timmar och även ansvar. Det dåliga är att det är ett vikariat. Men någon gång måste jag hoppa, annars kommer jag aldrig få reda på om jag kan flyga. Vad som sker när vikariatet går ut får jag ta då.


På väg till nya jobbet för att skriva på kontrakt och sedan till nuvarande jobbet för att jobba järnet!

Hej å hå, då var det bara att skriva på.

  


RSS 2.0