Jorden är platt...

.. Det måste den vara för det känns som om jag har tappat fotfästet och fallit rakt ner i ingenstans.

Äntligen. Nu är resan bokad. 27/6 - 4/7 är jag i Kroatien hos mamma & pappa. Mobilen ska jag ta med mig men den kommer vara hemma hela tiden, inte följa med ut alls, varken till stranden, ut på dagen eller på kvällen. Jag ska bara njuta. Jag har bestämt mig för det!

Jag har hamnat i någon sorts livskris. Vet inte om alla hamnar i den någon gång i livet men jag hoppas att det är en del av det "normala" livets gång. Om jag är glad eller inte vet jag inte - kan inte skilja på lycka eller sorg. Samtidigt som jag är glad för att jag nu vet sanningen så är jag lite besviken över att jag inte märkt det tidigare, besviken över att jag låtit mig gå igenom det. Hur som helst, vad som än hänt så blickar jag nu bara framåt. Jag har lärt mig en läxa och allt jag gör och säger från och med nu ska jag göra för att jag verkligen vill det, inte för att någon annan vill att jag ska göra det. Min glädje ska komma på första plats och allt annat senare. Alla får klara sig själva nu, jag har offrat tillräckligt för att inte få något tillbaka.

På min tygg står det 4 ord, bland annat honesty - ärlighet. Om människor inte klarar av att vara ärliga utan istället väljer att snacka skit så är det faktist inte alls mitt problem, det berör mig inte. Med det valet har människor samtidigt gjort valet att de inte vill ha en bra plats hos mig.

Hej då.

Hej nya jag!
Kärlek


Bye Bye Sweden

Nu ska jag packa väskan. Därefter ska jag till mamma & pappa och ikväll ska jag färga håret.

Imorgon jobbar jag. På Torsdag ska jag upp väldigt tidigt, 04.00 hämtar min systers man mig och skjutsar mig till Arlanda. Jag mellanlandar i Köpenhamn och flyger vidare till Italien - Bologna. Där väntar min kille, hans vän och vännens tjej på mig. Jag skulle egentligen ta flyget 06.00 med dem imorgon men det gick inte att lösa med jobbet så jag åker på torsdag.

Det ska bli så himla skönt att bara komma bort från allt. Den senaste tiden har jag shoppat såå himla mycket och det ska bli kul att kunna använda en del utav det nya.


RSS 2.0