kul

http://bolagret.blogspot.com/

GLITTERBUTIKEN!


http://glitter.se/

Om ni inte hittar det ni letar efter så fråga oss, vi hjälper mer än gärna till!!



Tid är allt vi har, tid är allt vi behöver, tid kan vi vara säkra på att vi aldrig kan få tillbaka när vi väl förlorat den.
Se till att hålla tiden, se till att vara i tid. Vi hjälper dig!


Kom in till oss i StPerGallerian och kolla in vårat klock-utbud lite närmare. Vi får in lite nyheter då och då så när du kommer in kanske vi har fått in ytterligare någon modell.


-----


  

Det här är vädigt långt ifrån allt. Vi har fler diadem, en massa hårband, en hel del olika klämmor i många färger, storlekar & former. Håraccessoarer är en stor del utav Glitter, vi koncentrerar oss inte bara på smycken. Vi är inte specialister eller utbildade men vi kan våra grejer och visar er gärna våra favoriter, något som kanske kan bli Era favoriter? Vi har mer än ni tror och det är lättare än ni tror.

-----




Vårat äkta silver är jättefint, en perfekt present om ni frågar mig.
Superbra pris för något så fint och bra! Ett urval av kollektionen har Swarowskikristaller!
Halsband, armband, örhängen och berlocker hittar ni på den avdelningen.


-----




Billigare än såhär blir det inte. EARCUFF!
Vi har fått in några nya modeller. Wow säger jag! Säljer som smör i solsken så skynda, fynda!


-----


    

Mobil, pengar & kort, smink, kalender, lipsyl, tuggummi, anteckningsblock. Vad har ni alltid i er väska? Har ni gärna med er något extra klädesplagg, utifall att... ? Har ni med er hela stora sminkväskan och ett paraply? Då kanske ni behöver en större väska? Eller räcker det med en mindre för det viktigaste bara? Ska ni på fest och vill ha en väska som glittrar lite? Kom in till oss! Vi har väskor för alla tillfällen och plånböcker, vi har även plånböcker om ni vill förnya er gamla också. Har ni sett väskkroken? Det är garanterat en räddare i väsklivet! Väskan slipper ligga på golvet och bli smutsig och risken att den försvinner/någon stjäl den minskar eftersom du har bättre koll på väskan

-----


  


Vår nyaste grupp heter Vampire Rock.
Ringar är något vi har jättemycket av och lite överallt i butiken, hela tiden får vi in nya modeller.
Klickar HÄR för att se bättre bilder på några smycken ur nya gruppen!

-----


Hellre för mycket än för lite. Det blir ofta jobbigt att välja en favorit. Att köpa present till någon annan kan vara svårt men då kan ni köpa ett presentkort på valfritt belopp (minst 50kr). Våra nya snygga elektroniska presentkort kan inte bli fel, vi har något för alla!!





http://www.glitter.se



**Alla bilder är tagna innan öppning innan jag hunnit städa och få allt att se fint ut.
Jag skäms lite för att det ser stökigt ut på bilderna. That's just not who we are.



Dagens shopping

En timme extra jobb på BJ inatt. Kul, väldigt kul men också väldigt jobbigt. Bra kväl!



Att slösa pengar är inte så svårt, det är något jag är jättebra på! Jag är minst lika bra på att spara pengar och därför kan jag göra nästan vad jag vill nästan när jag vill.. Idag tvingade jag älsklingen att shoppa lite, det blev jeans, en skjorta, en tjocktröja och lite kalsonger. Det va så bra pris på underkläder på Lager 157 så jag fick också lite trosor, Tack!!!

Sedan köpte jag nya skor till mig, bruna, låga, letat länge och eftersom Din Sko hade 20% på allt i BolandCity så passade jag på nu. Den urusla kassörskan (för hon va verkligen inte värd att kallas säljare) gjorde en enda bra grej, hon påminde mig om att jag behövde sulor.


bruna i verkligheten, ej gråa som kan tyckas på bilden


Jag köpte även en julgran men nu ångrar jag mig lite och tycker att jag borde köpt den större. Jag stog länge i butiken och tvekade men valde den näst största på Rusta eftersom den va lagom... Äsch. Såg en radiostryd helikopter till bra pris så älsklingen fick en sån av mig.

 
Plast. 180 cm


När jag flyttade till min nuvarande lägenhet så försvann min diskmedelspump från Cult (eller så glömde jag packa ner just bara den?). När jag såg att de hade 20% på dem på MiqMaq så köpte jag en ny, den här gången inte helsvart utan rutig i svarta/bruna nyanser.


F*N FÖR MIG!

/)¤¤V GE T¤#BHJDU C3jfgvsib på64354

ÅÅÅH VAD JAG ÄR DÅLIG!!!
Provet ska skrivas idag eller imorgon, imorgon senast kl 18.00 ska man klicka på FÄRDIG, alltså måste man påbörja det senast 17.00... MEN ÅH!! Jag jobbar ju till 17.15. Alternativet är att jag skriver det när jag kommer hem inatt, från 05.00 - 06.00 men då förlorar jag faktist en hel timme och får då sova 2 timmar istället för 3 timmar eftersom jag öppnar. Så det sista alternativet är att det skrivs NU!

Så här sitter jag och läser 10 kapitel = 2 sidor utav varje kapitel riktigt snabbt.
Sedan skriver jag provet. När jag är färdig skyndar jag till jobbet. Så länge jag är där innan 23.00 är det OK. Jag tänkte lite fel när det kommer till provdatumet.



LOVE


afroday

Kul.

  

 

  
 

Sov med 2 snurrtofsar ikväll,


Massa nyheter i butiken

WOW!

8 lådor. 8 stora flyttkartonger. Mycket?

Ja, 8 lådor fulla med smycken och andra snygga accessoarer. Lite nya earcuffs, flera nya festväskor & scarfs, stela halsband, långa halsband, fjäderörhängen.. Coola ringar. fjädrar, fjädrar, fjädrar. Kors. Svart. Rött. Silver. Inne. Trendigt.

Nu är det festtider. Gräv inte ner er hemma, gå ut och ha kul!!

Idag ska jag ta lite bilder, jag har inte hunnit tidigare. Imorgon lägger jag upp bilderna eftersom jag inte hinner ikväll. Direkt efter jobbet ska jag ut med mina vänner för att äta och dricka lite.


Mode för modiga:

 






Carrie Bradshaw?

Nää...

Det är bara lilla jag med en stor blomma i håret. hihi





Jag minns den här dagen. Jag minns att den va bra. Jag minns att det var jag & Maria, en lördag. Jag minns att vi va festliga och jag minns att det va på Gitter!! Jag har det så bra när jag får Jobba med Maria! Hon är så fantastisk, så himla bra, så go' & gla'. Hon är så fin och allt bra man kan va!



Idag va tanken att jag skulle vakna supertidigt, äta frukost i lugn och ro med älsklingen, fixa mig, byta om, göra lite viktiga saker och sedan umgås med mamma. MEN. Det började bra. Vaknade tidigt, fixade frukost, vi satt och åt. Han gick till jobbet - jag somnade om. KUL! Nu har jag städat lite och jag ska försöka göra det viktiga nu...

Puss

Stockholmsliv

Minns ni inlägget om min kväll i Stockholm, när jag tog in på hotell? Jag glömde lägga upp en bild från när jag va på stan på dagen.

Jag blev så glad när jag såg att det finns människor som verkligen bryr sig och tänker på säkerheten. Jag önskar att alla gjorde såhär.



Vissa har sin hund i väskan i cykelkorgen, inte säkert alls!! Fy vas dumt, om man inte bryr sig om sin hund (eller vilket djur man nu har) då ska man nog ge bort den till någon som bryr sig!


baotastor

Min killes bror har köpt min drömbil till mig. Inte riktigt, men den liknar den! Han har haft den ett tag nu och ibland kör min kille den eftersom han själv inte vill ha den med sig när han jobbar natt, så de byter.. Jag fick bara köra den på parkeringen. Än idag tänker jag på den lilla stunden jag körde den, WROOOOOM sa det.


Myshörnan snart färdig

Åh.... Jag är så nöjd!
300 kr för 3 små bord (satsbord) är inte illa! På IKEA kostar deras Klubbo 995 kr men kommer nu för tiden i set om 2. Förr kom de tydligen i set om 3. Det minsta syns inte på bilden men på det står blomman ni ser.







Men är nog fortfarande inte färdig... Vill nog ha en golvlampa istället för växten i hörnet men jag ska inte kolla efter en. Jag nöjer mig med en växt nu. Skulle det dyka upp något otroligt bra så slår jag till men annars vilar jag. Jag är fortfarande inne på en tegelvägg där och vill helst ha den innan jag köper en ny lampa.

Bränslet till bordskaminen är slut så jag har små värmeljus där nu. Får köpa på mig ett litet lager snart så att jag kan mysa i vinter.

make-up-artist

www.make-up-artist.se




Hoppas att jag får de riktiga bilderna snart. Den här är tagen med min egen mobilkamera. Elizabeth Ahlén är så duktig!!

Sovrummet











Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med kistan, inte alls, såg mycket bättre ut i huvudet. Men det löser jag. Det kan inte alltid bli perfekt på första försöket. På sista bilden ser ni drömfångaren som jag köpte på en marknad härom veckan.

Jag släpper sovrummet för den här veckan och tar istället tag i vardagsrummet. igen. Igår köpte jag fåtöljen som jag velat ha ett tag. Den ser större ut i mitt vardagsrum än på IKEA men det är inte så konstigt, så tyckte jag om soffan när jag fick hem den också. Klockan 19.00 ska jag titta på ett satsbord (snarare 3 st bord) som jag hittat på blocket. Hoppas att de är i fint skick så de får följa med mig själv. 300 kr istället för 1000 är inte illa.

Innan jag lämnar er vill jag visa mina nya gardiner i köket. MYCKET bättre än de gröna längderna jag hade innan. På shoppingrundan igår hittade jag ingen lampa så jag har fortfarande bara en glödlampa hängandes i taget.

NU:       DÅ:

Korven



  

 


Saknar min älskling, min lilla tjej, mitt hjärta, min korv....




Tänk att man kan älska någon så mycket! Människans bästa vän!
Min, utan tvekan, bästa vän!


Hotellhelg

Ibland räcker det med några dagar bara, en helg eller kanske bara en dag.

Jag ville så gärna vara ledig hela helgen, både från Glitter och BJ men det gick inte. Jobbade ändå på BJ en kväll. Fredag kväll sov jag på ett hotell i Stockholm.



Fredag eftermiddag checkade vi in på Hotellet, fixade oss, tog någon drink, gick och åt lite, tog en drink, tog en drink till, tog en till drink. drack lite mer. Gick tillbaka till hotellet (mitt på Stureplan) för att fixa mig lite till och sedan gå ut och festa men det blev inte så. Somnade. Hela dagen spenderades i Stockholm. Underbar frukostbuffé och sedan lite shopping och mat. Mycket promenerande blev det!

Men det var då. Får se till att ha en hel-ledig helg snart. Nästa år ska jag satsa på det, får bli mitt nyårslöfte.


Hårband

 

För ett väldigt långt tag sedan fick vi in ett hårband på Glitter. Visst var det fint, men lite konstigt. Det är ett hårband med ståltråd i, alltså, ett böjbart hårband som sitter som man böjer det. Hänger ni med? För ett tag sedan började jag gilla det, jag förstod det fantastiska!!

Många tycker att hårband är jobbiga och glider bak efter ett tag. Många tycker att diadem inte trycker tillräckligt hårt. Många tycker att diadem trycker för hårt och gör ont bakom öronen. Många borde älska det här hårbandet! Det glider inte av, det trycker precis så mycket som du vill att det ska trycka och du själv bestämmer om du vill ha det lite kul med små "öron" uptill eller vända ner och ha det under håret bakom huvudet.

Love it!
Synd att det bara finns i en enda färg och så få kvar :/

Föresten! Vi har fått in supersnygga hårband och diadem, flera "festliga" till festen i helgen, julfesten eller nyårsfesten!!!!

sjunde hårhimlen

http://danyas.blogg.se/category/hairstyles.html

wow

Ännu mera nytt!

Top Collection nöjer sig inte med att vara grymt bra, det ska alltid vara det bästa, det finaste Här är några smycken till från Top Collection som ramlat in i butiken.

.



Det är inte bara Top Collection som förnyas och utvecklas. Vi har fått in en hel del håraccessoarer och annat kul!


just keep doing your sh*t


Underbart

Det va supermysigt att ha mamma, pappa, syster, hennes man & hennes dotter här! Mosters älskling världens smartaste & gulligaste! Men moster har en dum soffa som gullungen råkade göra lla tån på :(

Tanken var att jag skulle köpa någon god kaka eller så men jag kom på att syster skulle komma direkt efter jobbet och då är hon ju hungrig, så det blev Tacos istället. Alla blev mätta och jag har matlåda till imorgon =)







Glitter för Dig

Den här bilden lånade jag från Maria! Kom in på Glitter för att se allt nytt och allt annat också!




Ni vet väl att ni på vår hemsida kan titta på en del av våra nyheter och få lite andra tips? Titta gärna in där lite då och då för att bli uppdaterade.

Här är lite utav våra pälsaccessoarer (Klicka på bilden för att se den i större format):


Päls är så snyggt och oäkta är bäst!! Vill man vara fin får man lida pin heter det men när man använder äkta päls är det faktist djuren som lider och så ska det inte vara!


Sådärja!

Ska iväg nu och köpa lite gott till mina gäster som kommer runt 15.00. Mamma, syster med sin lillla familj och kanske pappa.. Jag köpte en tröja till min systerdotter på marknaden (höstmarknaden på Vaksala Torg) igår. MOSTERS ÄLSKLING står det på den.

Nu ska jag handla och när de går senare iväll så ska jag kika efter lite jobb som finns ute på internet. Hur mycket jag än trivs och älskar Glitter och att jobba med Maria så räcker inte 50%. Gränby Centrum är bra eftersom det dels är så nära men också för att de har såå långa öppettider på helger också.



Love


Kunde inte sagt det bättre själv


fick sluta tidigare. ligger i sängen nu och kan inte sova. upp om 3,5 timmar

Måste sömn. behöver lite sömn iallafall. jobb jobb jobb som gäller!

Bröstcancer

I tisdags va jag inne på hemtex. Jag såg fina vita örngott med fina citat på. Jag såg att pengarna gick till rosa bandet. Jag bestämde mig för att köpa några stycken, lit presenter också... Jag letade efter några örngott med citaten som jag gillade mest. Men..... Jag ångrade mig. 10% gick till Rosa Bandet. 10%!?

SKÄMS!

Jag blev arg. Det kostar bara någon krona att tillverka dessa örngott så jag tror inte att Hemtex skulle gå i back om de gav 50%! Jo, jag vet att det kostar att få hit örngotten men tanken är inte att man ska TJÄNA på kampanjer som denna, man ska ta tillräckligt så att man inte går i minus och resten ska gå till fonden.

Det fanns även fina dukar för 249kr och påslakanset för 399kr. Jättefint va allt men jag blev så arg för att det enbart va 10% att jag lämnade örngotten och gick ut ur butiken!

Nu får ni tycka precis vad ni vill, 10% är bättre än inget alls, tänk om alla vuxna i sverige köpte bara ett örngott, då skulle det bli många miljoner ändå, absolut, jag håller med, men det har va så fult av Hemtex (eller vem som nu bestämmer) att jag inte ville vara med. Då ger jag hellre hela 50 kr till Rosa bandet direkt (vilket jag gör).

Igår va jag så glad för att vi på Glitter i ST Per bidrog med 50 fina produkter till goodiebags som skulle delas ut på "Zumba Pink Party Marathon". Det är Bröstcancerföreningen i Uppsalas unga-kvinnor grupp som anordnar det här till förmån för Bröstcancerföreningen och Cancerfonden. På lördag 9/10 mellan 12.00 - 14.00 i Fyrishov (Uppsala).

Och alla. Kom ihåg att det inte bara är den som får bröstcancer som blir drabbad, det är även folk runtom, familj, vänner, bekanta, fler än man tror.

Lyxigt lyx till otroliga priser

Jag har problem med att föra över bilder från mobilen till datorn så jag kan fortfarande inte visa er mitt sovrum och lite annat nytt här hemma, ni får hålla er lite till. Likaså bilderna från våra nyheter på Glitter, Frozen Luxury. Riktigt lyxigt till lyxiga priser för oss som inte har råd med riktigt lyx. Lyxigt!!!!

Glöm inte att ni för det mesta kan se våra nyheter HÄR!

Fjädrar i håret, både på klämma och diadem, helt rätt, inne nu!
Otroligt snygga väskor både i svart och blått, till vardags och fest.



Halsbandet som jag hade på mig idag kunde inte sälja bättre än som det gör!! Se till att komma in till oss nu i helgen för att du också ska få tag på ett. Bilden är tagen från en dålig vinkel men om ni lickar på länken som jag skrev tidigare så får ni se bättre bilder.

Imorgon jobbar jag och Maria. Trots att jag jobbar inatt och öppnar imorgon så ser jag fram emot morgondagens jobb på Glitter med den bästa!!!


Small details, big difference



På Glitter säger vi att små detaljer gör stor skillnad, och så är det.
Hemma hos mig säger jag att stora detaljer gör större skillnad, och så är det.
Tavlan ovanför sängen är varken liten eller lätt, kanske inte så smart egentligen, men det borde funka. Jag har länge haft den här bilden i tankarna, långt innan jag ens flyttade hit. Bilden under visar en header jag hade i en gammal blogg, sista inlägget skrevs november 2009.



Nu har jag bilden ovanför min säng.


Tyg på taket vill jag fortfarande ha och det är nog inte så svårt att fixa, men Maria påminde mig om att man måste rengöra det tyget någon gång ibland, det kommer bli dammigt det med... och DÄR tog de tankarna slut, jag får komma på något annat, hon har rätt..


Idag är en dag som gärna får komma tillbaka

Idag är jag pigg. Idag är jag lycklig. Idag är jag tacksam. Idag blev jag överraskad. Idag hade jag kul.
Idag har jag inte tid över för annat.
Idag blev jag chockad, ganska så mycket, ganska så väldigt mycket. Nu är jag tom.

Hej då


Idag är en dag som inte måste komma tillbaka

världen är rund och jag likaså

Åh mina underbara. Jag har så mycket att visa Er, om inte mitt "nya" sovrum så våra nyheter på Glitter.

Håll ut tills imorgon, det är så bra som det kan bli, både här och där...

Nu blir det god mat och sedan sova för imorgon är det en lång dag. Hörs imorgon!


Välkommen höst


Jaha. Snart är vi där. Eller snarare: snart är den här. Den. Hösten.
Kanske är det redan höst, jag vet inte riktigt, för någon vecka sedan kändes det som vinter men helgen har varit solig iallafall. Hur som helst så får vi inte gräva ner oss i negativa tankar.

Jag har bestämt mig för att tycka om Lindex och jag har bestämt mig för att köpa (minst) ett färgglatt plagg därifrån, jag måste ha något i färg, rött eller orange kanske.. får se vad det blir...

Man kan göra hösten och vintern till två fantastiska årstider. Stearinljus är mysigare än man tror och den mysiga filten som bara ligger som prydnad i soffan, den kan komma till användning nu. Mys in er i härliga vinteraccessoarer såsom sjalar, mössor och vantar men SNÄLLA avstå från riktig päls, jag vet att ni vet vad djuren går igenom!!!

Ha ett innan-nyår-löfte, eller fler om ni vill, bestäm er för vad ni ska göra alternativt inte göra innan nyår. Sätt upp lite mål och börja vägen redan imorgon, ha något att göra även när det är kallt och grått ute, håll er sysselsatta, gräv inte ner er i soffan (ok, ibland får ni göra det också - det ska jag göra).
-Själv så har jag redan 2 löften och det ena har gått ritigt bra hittills...

Kom ihåg, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.


(Bild från ettan, min förra lägenhet)

don't worry, be happy


UNT Hemmafix

Jag har länkat till Hemmafix förr och jag gör det igen. Tack! 

Så himla kul att det är lite lila med i bilden eftersom jag innan mitt bruna tema hade lila i sovrummet och jag tar gärna in det igen! Brunt och lila får det bli och jag ska nog se till att det blir tyg i taket. Kanske börjar kika på det redan idag.
Lampan ska jag också byta, har faktist en vit i källaren, liknande den lila som de har hittat men en vit, den tar jag gärna upp så behöver jag inte köpa en ny.
De föreslog också kuddar och den idén älskar jag men min kille har förbjudit mig från att köpa fler kuddar då jag har flera både under sängen och någon i källaren plus flera på soffan.
Vad gäller tavla ovanför sängen så kör jag på det, redan hittat en som jag ska kika på imorgon, får se om det blir den! Skapelsen




Bara tavlan kommer göra stor skillnad, för att inte tala om lampan och tyg i taket!!



 

 


Bilden har jag lånat från Hemmafix


Lilla jag i stora världen

                          

När jag jobbade i lördags så satt vi några stycken och åt tillsammans innan passet började. Vi pratade om lite allt möjligt. Sedan frågade en kille mig hur gammal jag är. 21 sa jag, 22 i december. Han trodde mig inte och jag sa att han kunde gå till datorn och kolla mitt personnummer, det går att se när vi stämplar in. Han blev så himla förvånad, trodde att jag va minst 25, det verkade så. Jag blev glad. Då sa en annan tjej att hon håller med honom, jag skulle lika gärna kunna vara 25 eller äldre...

Jag blev glad. Vi satt kvar lite till, åt lite, pratade, skrattade.

Baren skulle göras i ordning, förberedelserna för kvällen skulle börja så jag tog tag i mitt jobb. Men jag slutade inte tänka på det vi pratade om. Det var en komplimang när jag fick höra ett en tjej hade berättat om mig för sina vänner, hon hade pratade bra om mig, att jag va så duktig & "cool", att jag hunnit med mycket och att hon önskar att hon hade det jag har.

Hur glad blir man inte när någon säger så bra om en? Det va en av de största komplimanger jag någonsin fått.

Än är jag inte färdig. Det finns mycket jag vill göra. Själv så tycker jag att vi har andra människor på jobbet som är "coolare", de pluggar, är snart färdiga, har rest jättemycket, tröttar inte ut sig genom att jobba för mycket, festar, njuter...

Jag festar inte så mycket, nästan aldrig, jag orkar inte, jag är på BJ varje helg och jag orkar inte gå ut och möta folket där, gästerna. Jag måste jobba för att klara av alla val jag har gjort, betala lägenheten och allt som ingår där, bilen, och livet utöver. Jag pluggar inte eftersom jag har blivit beroende utav mina inkomster, pengarna jag får när jag jobbar, något jag inte kan få om jag slutar jobba och börjar plugga. Jag vill resa mer än jag gör...

Men jag klagar inte, jag har själv gjort de här valen och har ingen att skylla på. Jag trivs, jag mår bra. Men ibland önskar jag att jag kanske inte hade köpt den här lägenheten utan stannat i min förra lägenhet som va mycket billigare. Då skulle jag kunna ta ledigt oftare från BJ t.ex. och umgås med vänner och min kille istället.

 


sol, solsken, ljus, värme

Ibland känner jag att jag blir för bortskämd.

Fantastiskt!!


Föresten. Fick 7,4 av 10 på provet idag. SJUKT BRA!! Jag som inte ens läst det man skulle läsa. Läste sammanfattningen till de kapitel som jag skulle ha på provet, cirka 2,5 sidor istället för 5 kapitel på några hundra sidor :)


Nu ska jag jobba. Hört att man blir glad när lönen kommer och att det är värt slitet.. Vi får väl se. I torsdags gick det ganska bra, då hade vi öppet för de yngre - vår framtid! =)


RSS 2.0