Hemnet

Ja, hemnet är jag väl bekantad med. Ett tag var jag inne på hemnet dygnet runt, när jag inte va hemma gick jag in genom mobilen, nu är det inte kul längre, verkligen inte. Trots att vi ahr ett dåligt förhållande så sågs vi precis, jag mötte återigen Hemnet...

Det där med att köpa lampa, det är det enklaste som finns att göra... Att däremot Hitta en lampa som man vill köpa, det är en historia för sig.
När jag hittat de rätta lamporna till hallen ska jag ringa en mäklare för värdering, ska ringa samma mäklare som jag köpte den av.

Anledningen till att jag va inne på Hemnet nyss var att jag ville se om det fanns någon lägenhet som min uppe, men det fanns inte. Fanns bara 3or & 2 2or men dessa 2or hade lägre hyra (avgift) än jag har och tillhör en annan förening så det går inte ritkgit att jämföra.

Mitt lampproblem är ganska jobbigt. Tanken är att jag ska sänka taket & ha spotlights i hallen, därför vill jag inte köpa dyra lampor. Men faktum är att mina tankar kan ta tid att omvandla till verklighet så jag vill ha snygga lampor nu ändå. Det är egentligen inte svårt att sänka taket, men det krävs jobb & jag har satt hinder - en skjutdörrsgarderob. Den garderoben kommer göra det lite jobbigt, den går inte att flytta på & hur ska man jobba på dessa 10 m man har i höjd?


Nä, nu ska jag ner i källaren & hämta lite papper som jag kan ha som underlag när jag målar om hatthyllan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0