fuskrenovering

När man ligger sjuk hemma och det är soligt ute så tycker man gärna synd om sig själv. Iallafall jag. Jag hade hellre varit ute och njutit av solen. Eftersom jag har tappat aptiten helt den senaste veckan ungefär så har jag inte haft någon energi då heller. Men i måndags började det bli värre och igår kändes det väldigt jobbigt. Även idag har jag legat sjukanmäld. Jag har suttit lite på balkongen och njutit av solen när jag har varit vaken men det blev jag bara tröttare av. Jag tog en runda runt gården när jag slängde soporna för att få lite frisk luft. Annars har jag mest ignorerat min "sjukdom" och funderat på vad jag ska göra hemma.
Jag har inte råd att renovera badrummet men jag har råd att förändra inredningen, gå från romantiskt & lila till brunt och spa-inspirerat. Ja.. Litre trä, flätade korgar, brunt & mysigt, naturmaterial, stenar & någon grön växt, något palmliknande, lite snäckor osv.  Jag har haft all tid i världen att hitta grejer på internet. Så fort jag tar mig ut ur lägenheten ska jag börja. Toaletten ska jag bli färdig med innan jag åker bort 19/7.

Vardagrummet har jag stora idéer för, jag säger 2 ord, röda tegelstena & öppen spis. Det får nog bli (realistiskt tänkt) efter nyår även om jag gärna skulle säga: efter semestern.


Nu lämnar jag er och återgår till under täcket på soffan framför TVn :)


(Tack underbara Maria som ställer upp på Glitter!)

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Sötisen! Klart jag ställer upp för dig!! Är det stress..? Har du varit till doktorn? Hoppas du mår bättre i morn. Jag kan jobba om du skulle behöva va hemma igen. :-) Kraaam!

2011-06-30 @ 22:10:29
URL: http://gillisen.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0